Türe
Üye
kurcalamayı severim her türlü rahat durmamda 800-900 tl yada güzel androidler var aslında![]()
güzel ama herkese sorabilirsin bunu

kurcalamayı severim her türlü rahat durmamda 800-900 tl yada güzel androidler var aslında![]()

Liste çok karışık telefonuma hangisi uyar bilmiyorum. İkinci verdiğin download linki Xperia Pro'ya uyar mı?
Büyük Ali aldığım puanlar arttı demişti ve bence daha performanslıdır.Galaxy S+ gibi RAM'i az cihazlarda ben de yüksek performans beklemiyorum zaten...O swap yaparak bir şeyler beceriyor.![]()
tam destek tam performans için 1000 tl aşağısı olmaz diyorsun doğru aslında xperialar baya baya kaldırmadı ics yi
güzel ama herkese sorabilirsin bunu![]()

ikincisi gapps google uygulamaları için en güncel olanı yükle en iyisi odur
tam destek tam performans için 1000 tl aşağısı olmaz diyorsun doğru aslında xperialar baya baya kaldırmadı ics yi![]()
sorun ics'de![]()

bizim belleden memnun kalmamamız gibi gayet doğal![]()
sorun ics'de![]()
Rambo; android'e pek ısınamamıştım ama sony xperia s'in dizaynına hayran kalmıştım ve almayı düşünüyordum. ama senin yaşadıklarını görünce vazgeçtim![]()
Rambo; android'e pek ısınamamıştım ama sony xperia s'in dizaynına hayran kalmıştım ve almayı düşünüyordum. ama senin yaşadıklarını görünce vazgeçtim![]()

ben neo v yi alınca yazılım güncellemeyeceğim belki 2.3.6 ya geçerim

ya beyler beni ornek alın.cihazım icin hicbir guncelleme yok ve mutluyum![]()

Bence yanlış karar vermişsin...Xperia Pro donanım nedeni ile sorun çıkarıyor fakat xperia s in donanımı gayet yeterli....
Günde bir saat aldım mı bir şeyciği kalmaz...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burda pro için cm7 de cm9 da var...
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Bence yanlış karar vermişsin...Xperia Pro donanım nedeni ile sorun çıkarıyor fakat xperia s in donanımı gayet yeterli....

Verdiğin link hangi ROM'un linki?
Hakan abinin dev desteği sayesinde 32 GB Class 10 hafıza kartı alacağım. O zamanda kasarsa ne diyecez![]()