(Güncellendi) ICS 4.0.4 Kullananlar Buraya - Bin Pişmanım (Sorunları Buraya Rapor Edin)

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye

Liste çok karışık telefonuma hangisi uyar bilmiyorum. İkinci verdiğin download linki Xperia Pro'ya uyar mı?

ikincisi gapps google uygulamaları için en güncel olanı yükle en iyisi odur

Lenneth

Üye
Büyük Ali aldığım puanlar arttı demişti ve bence daha performanslıdır.Galaxy S+ gibi RAM'i az cihazlarda ben de yüksek performans beklemiyorum zaten...O swap yaparak bir şeyler beceriyor.:)

Ram le alakali bir sikinti yoktu 370 mb ramin 200 civari hep bos oluyordu. Benchmarklardanda daha yuksek skor almama ragmen cogu uygulamanin acilisi yavaslamisti.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Evet sorun ics'de. Araştırdım biraz her telefonda aynı kasmayı yapmıyor, farklı farklı sorunlar yapıyor. En iyisi eski sürümü. Bir dönebilsem bir daha asla güncellemeyeceğim.

- - - Eklendi - - -

Benim flaş atamamamın en büyük sebebi Flashtool. MTF dosyalarını flaşlayabileceğim başka program var mı? Flashtool bende düzgün çalışmıyor.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Rambo; android'e pek ısınamamıştım ama sony xperia s'in dizaynına hayran kalmıştım ve almayı düşünüyordum. ama senin yaşadıklarını görünce vazgeçtim :hmmm

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Rambo; android'e pek ısınamamıştım ama sony xperia s'in dizaynına hayran kalmıştım ve almayı düşünüyordum. ama senin yaşadıklarını görünce vazgeçtim :hmmm

abi yapma ya.pro ics icin donanımsal olarak zayif kaliyo.olmadi 4.5 i beklersin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Valla benim suçum değil :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
klongs

klongs

Üye

xperia s te ics yok zaten

Yunkaai

Yunkaai

Üye
ya beyler beni ornek alın.cihazım icin hicbir guncelleme yok ve mutluyum :D

fnldstntn

Üye

Burda pro için cm7 de cm9 da var...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bence yanlış karar vermişsin...Xperia Pro donanım nedeni ile sorun çıkarıyor fakat xperia s in donanımı gayet yeterli....

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Bence yanlış karar vermişsin...Xperia Pro donanım nedeni ile sorun çıkarıyor fakat xperia s in donanımı gayet yeterli....

Bence illa Android diyorsa Neo V her türlü hastalığa birebir.:DGünde bir saat aldım mı bir şeyciği kalmaz...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Burda pro için cm7 de cm9 da var...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Verdiğin link hangi ROM'un linki?

Hakan abinin dev desteği sayesinde 32 GB Class 10 hafıza kartı alacağım. O zamanda kasarsa ne diyecez :D

fnldstntn

Üye

Verdiğin link hangi ROM'un linki?

Hakan abinin dev desteği sayesinde 32 GB Class 10 hafıza kartı alacağım. O zamanda kasarsa ne diyecez :D

Biri Cyanogenmod 7.2 Android 2.3.7 olan
Biri Cyanogenmod 9.0 Android 4.0.4 olan
En iyi rom guruplarından biri...sen 9u yükleyebilirsin sorunların çözülür...

Üst Alt