(Güncellendi) ICS 4.0.4 Kullananlar Buraya - Bin Pişmanım (Sorunları Buraya Rapor Edin)

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Androidi kötülemeyelim bütün telefonlar için geçerli değil ki bu durum :zzz:

Sadece Sony'nin beceriksizliği ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

cyber

cyber

Üye
en iyisi servise ver 2.3.4 yüklüyorlar direk en iyisi

enes-1907

enes-1907

Üye
anılbaran

anılbaran

Üye
burdan duyrulur alın size açık kaynaklı yarısı virüslü yazılım geçmiş olsun

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
en iyisi servise ver 2.3.4 yüklüyorlar direk en iyisi

benim bilgisayarda 2 GB ram var Android emulator ünü buldum forumda bir arkadaş paylaşmış android 4.0 versiyonunu kullan dedim ve ram'i 512 olarak ayırdım bilgisayarda 1.9 GHZ çift çekirdek işlemci olmasına rağmen bilgisayar bile çok kastı 4.0 bencede iyi birşeye benzemiyor zaten android donanım düşmanıydı dahada düşman oldu...

yazılıma ne yaptılar da bukadar kastırdılar anlayamadım gitti :ağlarım:

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Sizin bu yaptığınız Bir şiketin beceriksizliğini tüm sisteme mal etmekten başka bişey değil ama :zzz:

Türe

Türe

Üye
benim bilgisayarda 2 GB ram var Android emulator ünü buldum forumda bir arkadaş paylaşmış android 4.0 versiyonunu kullan dedim ve ram'i 512 olarak ayırdım bilgisayarda 1.9 GHZ çift çekirdek işlemci olmasına rağmen bilgisayar bile çok kastı 4.0 bencede iyi birşeye benzemiyor zaten android donanım düşmanıydı dahada düşman oldu...

Android 4.0 olmamış . Heveslenip yüklüyorum sonra bıkıp tekrar dönüyorum Gingerbread'e . Gingerbread gibisi yok ;)

cyber

cyber

Üye
ics tam bi hayal kırıklığı berbat

avcitalip

avcitalip

Üye

Android 4.0 olmamış . Heveslenip yüklüyorum sonra bıkıp tekrar dönüyorum Gingerbread'e . Gingerbread gibisi yok ;)

bakalım android 5.0 jelibon nasıl olacakmış :D oda yavaş yavaş gelir ama düzeltseler iyi olur ya çok saçmalamışlar neden çoğu cihaza gelmediği belli oldu zavallı telefonlar bazıları gingerbread'ı zor kaldırıyorlar :D

klongs

klongs

Üye
bir tek ali ile benim telefonum kaldırıyor heralde :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:(

Türe

Türe

Üye
Yok abi bende de stabildi de gingerbread daha kolay o yüzden geri döndüm :D

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Güya telefonu aldım, orjinal yazılımını kullanacaktım ROM'larla uğraşmayacaktım düştüğüm hale bak. Custom ROM'a muhtacım onuda yapamıyorum :züü:

- - - Eklendi - - -

Yok abi bende de stabildi de gingerbread daha kolay o yüzden geri döndüm :D

SII'de stabil olabilir, sorun bizim telefonlarda özellikle de Xperia Pro'da.

- - - Eklendi - - -

Androidi kötülemeyelim bütün telefonlar için geçerli değil ki bu durum :zzz:

Sadece Sony'nin beceriksizliği ;)

Çok doğru :oke: Android 4 ile telefonun çağ atladığını söylemiştim zaten ama sağolsun Sony s**tı.

- - - Eklendi - - -

burdan duyrulur alın size açık kaynaklı yarısı virüslü yazılım geçmiş olsun

Haklısın :( Androidden bezdiğim kadar S60v5'ten bezmemiştim :züü:

- - - Eklendi - - -

Android'e dava açsak ya da Sony Ericsson'a kazanır mıyız :eller:

- - - Eklendi - - -

Sizin bu yaptığınız Bir şiketin beceriksizliğini tüm sisteme mal etmekten başka bişey değil ama :zzz:

Sony'e söyle. Suç onda o zaman. Ancak başka cihazlarda da ICS şebeke sorunu yapıyormuş :islik

- - - Eklendi - - -

Sony'e söyle. Suç onda o zaman. Ancak başka cihazlarda da ICS şebeke sorunu yapıyormuş :islik

- - - Eklendi - - -

ben çıktın zannettim sakın çıkma ya bi dediğimi dinle onar bi kere daha telefonu ben teknik servis çalışanıyım dediğimi dinle kartı formatla fabrika ayarlarına dön telefonu update servisten onar

Servise vermeyi düşünmüyorum. Nokia 5230'u 3 sene kullandım, binlerce defa (toplamda) flaş attım, çeşitli sistemler yükledim bir kere servislik olmadı. Bunun orjinali bozuk :(

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Lenneth

Üye
Clockrecoverymod ile herhangi bir rom yukleyemiyor musunuz ki ?

Sahsen ics yi bende begenmedim, sistemi agirlastirmis nedense gb ye gore.

turker10

turker10

Üye
orjinal romu falan nasıl yemez yaa anlamadım bende s2 ile canım sıkıldıkça rom yüklüyorum bir 4.0.3 bir 4.0.0 arada orjinal arada gb hiçte sorunla karşılaşmadım yükleme sebebimde çok fazla rom çıkarıyorlar s2 ye merak işte ama hiç flashlamama takılma kurmama olmadı....

61semih

61semih

Üye
sonyde var bu problemler ıcs ile.
sırf orta segmentteki telefonlarımızada ics veriyoruz demek için çıkardılar fakat kaldırmıyor işte donanım yazılımı.
samsung galaxy s e boşuna çıkarmamış demekki..hemde okadar çok kullanıcısı olan bir modele

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sorun yeni sürümde olduğu için (4.0.4) eski sürüme geçme çabalarım sürüyor.
Bugün telefonu ROOT ettim. Bakalım, ROM yüklemeye çalışacağım tekrar.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Sorun yeni sürümde olduğu için (4.0.4) eski sürüme geçme çabalarım sürüyor.
Bugün telefonu ROOT ettim. Bakalım, ROM yüklemeye çalışacağım tekrar.

Sabah sabah kolay gelsin hocam :D

Üst Alt