Androidi kötülemeyelim bütün telefonlar için geçerli değil ki bu durum![]()
Sadece Sony'nin beceriksizliği![]()
en iyisi servise ver 2.3.4 yüklüyorlar direk en iyisi

benim bilgisayarda 2 GB ram var Android emulator ünü buldum forumda bir arkadaş paylaşmış android 4.0 versiyonunu kullan dedim ve ram'i 512 olarak ayırdım bilgisayarda 1.9 GHZ çift çekirdek işlemci olmasına rağmen bilgisayar bile çok kastı 4.0 bencede iyi birşeye benzemiyor zaten android donanım düşmanıydı dahada düşman oldu...
yazılıma ne yaptılar da bukadar kastırdılar anlayamadım gitti![]()
Android 4.0 olmamış . Heveslenip yüklüyorum sonra bıkıp tekrar dönüyorum Gingerbread'e . Gingerbread gibisi yok![]()
oda yavaş yavaş gelir ama düzeltseler iyi olur ya çok saçmalamışlar neden çoğu cihaza gelmediği belli oldu zavallı telefonlar bazıları gingerbread'ı zor kaldırıyorlar 
ics tam bi hayal kırıklığı berbat

Yok abi bende de stabildi de gingerbread daha kolay o yüzden geri döndüm![]()
Android 4 ile telefonun çağ atladığını söylemiştim zaten ama sağolsun Sony s**tı.burdan duyrulur alın size açık kaynaklı yarısı virüslü yazılım geçmiş olsun
Androidden bezdiğim kadar S60v5'ten bezmemiştim 
benim bilgisayarda 2 GB ram var Android emulator ünü buldum forumda bir arkadaş paylaşmış android 4.0 versiyonunu kullan dedim ve ram'i 512 olarak ayırdım bilgisayarda 1.9 GHZ çift çekirdek işlemci olmasına rağmen bilgisayar bile çok kastı 4.0 bencede iyi birşeye benzemiyor zaten android donanım düşmanıydı dahada düşman oldu...
yazılıma ne yaptılar da bukadar kastırdılar anlayamadım gitti![]()

Sizin bu yaptığınız Bir şiketin beceriksizliğini tüm sisteme mal etmekten başka bişey değil ama![]()

Sizin bu yaptığınız Bir şiketin beceriksizliğini tüm sisteme mal etmekten başka bişey değil ama![]()

ben çıktın zannettim sakın çıkma ya bi dediğimi dinle onar bi kere daha telefonu ben teknik servis çalışanıyım dediğimi dinle kartı formatla fabrika ayarlarına dön telefonu update servisten onar

Sorun yeni sürümde olduğu için (4.0.4) eski sürüme geçme çabalarım sürüyor.
Bugün telefonu ROOT ettim. Bakalım, ROM yüklemeye çalışacağım tekrar.