son modife bumu? şimdi yükleyeceğim ama sitede bir sürü modife var. hangisini tavsiye edersiniz. telin kullanışlı olmasını ve görsellik olmasını istiyorum. şuanki sürümüm v50. orjinalliğinin fazla bozulmasını istemiyorum. şimdiden tşk ler....
son modife bumu? şimdi yükleyeceğim ama sitede bir sürü modife var. hangisini tavsiye edersiniz. telin kullanışlı olmasını ve görsellik olmasını istiyorum. şuanki sürümüm v50. orjinalliğinin fazla bozulmasını istemiyorum. şimdiden tşk ler....
Modifiyelerden istediğini seçmekte özgürsün dostum ama bi kaçını denedim şuan içlerinden en iyisi bu gibi görünüyor. Bence bunu dene tema olarakta pizero - pure gold kullan, muhteşem ve normalde ücretli bir tema ama bu sitede mevcut.
arkadaşlar ben daha önce başka bir hack doayasım attım tlf ama şimdi bunu yüklemek istiyorum bilgisayarda kurulu jaf ve rm 356 programlaRI VAR onları silip bu yenilerinimi yüklemem gerek yoksa sadece modifiye doslayarını mı indirip bilgisayara atıp jaf la yazmalımıyım birde linklerdeki yıldızları kaldırın dio nasıl olucak anlamadım yani
ben de başka bir fw kurdum buna geçmek istiyorum ama hafıza kartındaki tüm programların, oyunların gitmesi olayı sinir bozucu onların kurulu tutarak bu işi halletmenin bir yolu yok değil mi?
ben de başka bir fw kurdum buna geçmek istiyorum ama hafıza kartındaki tüm programların, oyunların gitmesi olayı sinir bozucu onların kurulu tutarak bu işi halletmenin bir yolu yok değil mi?
Yardımcı olacak biri aranıyor, yukarıda (ilk sayfa) cd99 arkadaşın anlattığı herşeyi aynen yaptım(ya da öyle yaptığımı sanıyorum). Fakat son onay(You have to selected flash) bölümüne EVET dedikten sonra bir pebcere çıkıyor , pencerenin solunda kırmızı çarpı işareti ve yanında şu yazı(WARNING!!!WARNING!!!WARNING!!! can't make ımei backup using pm field 208!!!Continue?) ve altta da...Evet-Hayır. Onay bekliyor. Problem nedir? Neyi yanlış yapıyorum?
Yardımlarınız için teşekkürler.