güncelleme yaparken bozuldu (sony ericson neo v mt11i)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xperiamuseum

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme yaparken bozuldu (sony ericson neo v mt11i)
1 hafta önce kendi sitesinden telefonuma ait program indirdim ve güncellemeye başladım.güncellemenin sonuna geldiğinde "Güncelleme sırasında bir hata oluştu" dedi ve telefon kapandı ne olduysa orda oldu.telefonu açarken eskiden sony ericson yazısı yazıyordu şimdi sadece sony yazıyor ve ardından üçgenin içinde sarı ünlem işareti çıkıyor yanındada telefon işareti var.ayrıca ben telefonu bilgisayara taktığımda şarjı %20 lerdeydi telefonun yanında bi ışık var şarj dolu olduğu zaman o hep yeşil yanar dolu değilse kırmızı.telefon hata verdikten sonra şarjı olmadığı halde hep yeşil yanıyor.1 haftadır ölecem sıkıntıdan.güncelleme yapmadan önce ayarlara girdim orda "Bilinmeyen kaynaklar" vardı o kutucuğu işaretledim.ondan virüs girmiş olabilir mi ? telefonu alalı 2 ay falan oldu en fazla, yoksa garantiye verecem. yardım edin :D

hunter41

hunter41

Üye
sony yazması normal çünkü ericsson hisselerini sony aldı.Açılmama soruna gelince garantisi varsa servise var güncelleme yaparken böyle oldu düzeltilmesini istiyorum de hallederler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...