Güncelleme aldım ( Lumia 800 )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme aldım ( Lumia 800 )
Arkadaşlar bugün lumia 800 üme bi güncelleme geldi . Bayağıda uzun sürdü ama bu güncelleme hangisiydi acaba anlamadım . Hani windows 7.8 mi yoksa tangomu bilmiyorum . Ama telefonun about bölümünde yazan şu ; Windows os version 7.10.8773.98 ve sitelerde baktığım kadarıyla tango diyor . Eğer öyleyse sizden ricam ben ne özellikler aldım en incesine kadar bana söyleyebilirmisiniz .

Güncellemeyle gelen gördüğüm farklılıklar ;

- Mms - ses kaydı - zil sesi - resim vs gönderilip alınabiliyo

- Wifi Hotspot özelliği geldi

- Yeni ekran koruyucular eklendi

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
E bunlar geldiyse daha ne istiyorsun.:eheNeyse zaten tangoda sanırım öyle çok fazla bir ekleme olmadı.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Bişey istediğimden değil yahu :) Yani neler aldım tam bi resmi bilgi varsa onuda göreyim . Link falanda olur

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

man20

man20

Üye
türkçe dil olmadı dimi? :/

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe dil malesef gelmedi . Ki beklemiyodumda . Ama alıştım ingilizce kullanmaya ya . Benim için çok önemli değil artık ümidi kestiğimden

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Del Rey

Del Rey

Üye
Türkçe dil malesef gelmedi . Ki beklemiyodumda . Ama alıştım ingilizce kullanmaya ya . Benim için çok önemli değil artık ümidi kestiğimden

İyi ki alışmışsın. Çünkü Microsoft Türkiye'den yapılan açıklamaya göre Türkiye'ye giren ilk Lumia'lar bu sonbahar ve Mango'lu. Demek oluyor ki Mango'ya Türkçe var. Tango ise bekleyecek.

famemonster16

famemonster16

Üye
Bartu, sence cihaz daha güncelleme alır mı?

Youtube'da Nokia'nın kanalında Ask Ceo: Stephen Elop videolarında Elop'un söylediğine ve benim çevirebildiğime göre biri Elop'a Lumialar için wp8 gelmeyecek, bundan sonra başka güncellemeler gelir mi gibisinden bir soru sormuştu yalan olmasın tam hatırlamıyorum. Elop da sistem iyileştirmeleri, kamera özellikleri vb. güncellemeler gelecek falan diyordu. Youtube'dan izleyebilirsiniz bahsettiğim videoyu.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Youtube'da Nokia'nın kanalında Ask Ceo: Stephen Elop videolarında Elop'un söylediğine ve benim çevirebildiğime göre biri Elop'a Lumialar için wp8 gelmeyecek, bundan sonra başka güncellemeler gelir mi gibisinden bir soru sormuştu yalan olmasın tam hatırlamıyorum. Elop da sistem iyileştirmeleri, kamera özellikleri vb. güncellemeler gelecek falan diyordu. Youtube'dan izleyebilirsiniz bahsettiğim videoyu.
Teşekkürler müsait olduğum vakitte izlerim sağol...

kayahan35

kayahan35

Üye
Tangoyla Network geldi arama yönlendirme

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Elopun ipiyle kuyuya inmeyin :D

• Beğen
Tepkiler: El-CD
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt