-hasangun-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar kotukoylu eminim çok iyi işler başarıyordur fakat konunun başlığında sizce bir terslik yokmu bu yazılım v30.0.003 için değil mi? niye peki v31-c6 yazıyor konu başlığında yanlışım varsa düzeltin ama konu başlığını düzeltebilirmiyiz
kusura kalma kardeş ama:Günaydın
v31 için c6 yazılımı
1.hafıza kartından cities klasörünü sil ardından wifi bağlantısı sağladıktan sonra haritalar uygulamasını aç.Arkadaşlar kusura bakmayın aynı mesajı 3 kere göndermişim bu arada 1. sorunumu hard format atarak çözdüm biliyorum yanlış ama 2. sorunumada çözümü sölerseniz çok memnun olucam iyi akşamlar
Ya hepsi oluyor hala ama hala inatla not found diyor ovi store falan yüklü olmalımı?? Yardım lütfennn
1.hafıza kartından cities klasörünü sil ardından wifi bağlantısı sağladıktan sonra haritalar uygulamasını aç.
Güncel haritayı tele indirecek
2.Fw ismi konusuna gelince istediğin bu ayarlar:
resource\versions klasöründeki text içinde
değiştirmek istersen nokia editörle aç düzelt
Ovi store değil Nokia pc suite yükle öyle dene....
not found dedikten sonra yeniden dene.
ve kesinlikle kısa süre bas power düğmesine
kardeş eski haline nasıl döndün yardımcı olabilirmisin??mrb. öncelikle emegin için tşk.
kibar olmuş ama hızı yavaş vede internet ayarları silimiş türkcelden baktım internet ayar göndermiyo teklar orjınal sürüme dönmek zorunda kaldım internetsiz telefon olmaz istemeyen silebilir ama teklar ayarlaması bir dert... tşk.
telefonun hackli olması olmaması farketmez. Bu zaten telefonun yazılımının kendisi. Rahat olun, anlatıldığı şekilde telefona atmanız yeterli.hackli telefona kurulur dmi
Video oynatmada sıkıntı yaşayan arkadaşlar:
1.Videolarınızı Film ya da Mp4 gib isimle bir klasöre kaydedin
2.Akabinde lütfen Videolar uygulamasından açmaya gayret gösterin.
Eğer dosya yöneticisiyle açmaya çalışıyorsanız hata almanız gayet doğal!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?