LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

seyamkk

seyamkk

Üye
Yok anlatamadın siz hangi sürüm üzerinden kurdunuz.

- - - Eklendi - - -

Yok anlatamadın siz hangi sürüm üzerinden kurdunuz.

Jb. Ben mod of stock rom 3.4 üzerine kurmuştum eyer en iyi sonuçu almak istiyorsanız sizde öle yapın xda'da ayrıntı mevcut. Bu arada gsm sorunu'nu halletim cm'yi yeniden yükleyince sorun kalttı belliki ilk başta eksik dosya kurmuş

seyamkk

seyamkk

Üye
...

alperwan

Üye
Cwmyi dedigin gibi kurdum. Acikcasi 10.1 i kurmak icimden gelmiyor. Cm nin karanlik bir arayuzu vaz hersey siyah. Icim karariyor :D ondan dolayi orjinal romu seviyorum bembeyaz:D

seyamkk

seyamkk

Üye
Cwmyi dedigin gibi kurdum. Acikcasi 10.1 i kurmak icimden gelmiyor. Cm nin karanlik bir arayuzu vaz hersey siyah. Icim karariyor :D ondan dolayi orjinal romu seviyorum bembeyaz:D

Eee Tabi Zevk Göreceli Bir Kavramdır :)

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Telefon gelsede Kursam CM 10.1'i ya :)

folfol322

folfol322

Üye
Nalet gitsin çoğu şeyi anlamıyorum :D Ama kurmak istiyorum :P ICS nedir? Flashlama ne ? arkadaş nedir bu açıklamalar :D

Hmmpfss... 4.1.2 yi kurana kadar canım çıktı ama içim gidiyo şimdi Cyanogen için :D ya da yanlış mı biliyom (o.O)

Walaa bilgisizliğin gözü kör olsun bişi yapamıyom :D

seyamkk

seyamkk

Üye
Nalet gitsin çoğu şeyi anlamıyorum :D Ama kurmak istiyorum :P ICS nedir? Flashlama ne ? arkadaş nedir bu açıklamalar :D

Hmmpfss... 4.1.2 yi kurana kadar canım çıktı ama içim gidiyo şimdi Cyanogen için :D ya da yanlış mı biliyom (o.O)

Walaa bilgisizliğin gözü kör olsun bişi yapamıyom :D

Kardeşim forumda herşeyin bilgisi mevcut ben bile bootloader'ı 1 ayda yükleyebilmiştim zamanla halledersin

technoshark

technoshark

Üye
Nasıl olmuş arkadaşlar? L5 e gelen Cyanogen Mod iyimi ?

alperwan

Üye
@Aytu kardes rom manager dan cwm yukledim , recovery modunda actim ama telefon sifirlandi. Yukleyemedi yani.

- - - Eklendi - - -

Yanlız şunu söyliyim cm 10.1 e 100'den fazla tema var

Nerden indirebiliriz ?

seyamkk

seyamkk

Üye

alperwan

Üye
@seyamkk ben temadan bahsetmistim ama. Konu basinda goremedim

seyamkk

seyamkk

Üye