LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

alperwan

Üye
Simdi birkac sorum olacak sonra aksam deneyecegim. Birincisi bende 20c yuklu 10.1 i kurmam icin 20a yi mi yuklemem gerek ? Diger sorum yukleyen arkadasa gelsin :D @seyamkk kardes cm10 da menude duzenleme yapip klasor olusturamiyorduk 10.1 de bu olay var mi ? Menudeki uygulamalari klasor altinda toplayabiliyor muyuz ?

seyamkk

seyamkk

Üye
Simdi birkac sorum olacak sonra aksam deneyecegim. Birincisi bende 20c yuklu 10.1 i kurmam icin 20a yi mi yuklemem gerek ? Diger sorum yukleyen arkadasa gelsin :D @seyamkk kardes cm10 da menude duzenleme yapip klasor olusturamiyorduk 10.1 de bu olay var mi ? Menudeki uygulamalari klasor altinda
toplayabiliyor muyuz ?

Evet kardeşim masa üstünde klasör oluşturup uygulamaları içine atabiliyorsun.

- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -

Bu arada bende daha öncede custom rom vardı onu cyanogenmod üzerine kordum ama baseband ı kur önce ne olur ne olmaz bide + larını - lerini yazıyım

+ ları
+ En önemlisi android 4.2.2 cihaz yağ gibi.
+ Şuan beta 1 bir kaç sorunu var bunları ilerde düzeltecekler
+ Gerkeksiz uygulamalar yok Cihazı ilk açtıyınızda boş ram miktarı min. 210 mb max 280'i gôrdüm lg nin orijinalinda 100 ü göremiyordum.
+ Kamerası fewkaledin fewki net odaklıyir.
+ wifide biraz gelişme var gibi.
+ rom boyutu az olduğu için size daha çok alan kaliyo 3.1 gb
+ Ses Efekti iyi daha çok çıkıyor gibi
+ Uygulamalar sd kart'a taşınabiliyor.

- ' leri

- pili buraz fazla eniyir gibi
- gps'de sorun var
- buletooth çalışmıyor
- 1 ghz kernel şuan yok

Ama yüklemeni tavsiye ederim 1 aya daha stabil olur

Cihaza yeniden aşık oldum

Ayrıca cihaz şuan antutudan 4000 alıyor 1 ghz ile 4300-4500 alır

alperwan

Üye
Beta 2 de bluetooth sorunu giderilmis. Peki o klasorleri menu icerisinde olusturamiyor muyuz ?

- - - Eklendi - - -

Bide tam anlayamadim kardes benim cihazda lg nin orjinal V20C kdz yuklu , bu cm 10.1 i bunun ustune kurabilir miyim yoksa v20A ya donus mu yapmaliyim?

seyamkk

seyamkk

Üye
Sen baseband ı yükle farketmez heralde

seyamkk

seyamkk

Üye
Hayır menü oluşturulmuyor denedim sadece masaüstünde oluşturuluyor

alperwan

Üye
Ilk sayfada verilen basebandi cwmden flahlayinca sorun olmaz degil mi

- - - Eklendi - - -

Olusturulsa cok iyi olurdu. Cm10 dosya yoneticisinde external sd gorunmuyordu 10.1 de halledilmis degil mi ?

seyamkk

seyamkk

Üye
Şuan beta 2 yi yüklüyorum 98 kb/s :) 3 saat'e biter detayları yazarım . Bu arada ben gapp ı kurmamıştım

seyamkk

seyamkk

Üye
Bende mod of stock rom 3.4 vardı onun üstüne kurdum.

seyamkk

seyamkk

Üye
Ilk sayfada verilen basebandi cwmden flahlayinca sorun olmaz degil mi

- - - Eklendi - - -

Olusturulsa cok iyi olurdu. Cm10 dosya yoneticisinde external sd gorunmuyordu 10.1 de halledilmis degil mi ?

Hayır flash'layınca sorun olmuyor

Bu arada hale ext i görmüyor dosya yöneticisi ben herzaman x-plore kullanırım

alperwan

Üye
O sorun degil halledilir. Benim icin en onemli sey cozunurluk o da halledilmis gibi gorunuyor.

- - - Eklendi - - -

Son sorum sonra isleme gecicem :D ben orjinal romdan update.zip olusturdum titanium backup ile cm10.1 i kurduktan sonra bu update zip i geri yuklesem uygulamalar calisir mi sorun olmaz heralde ?

seyamkk

seyamkk

Üye
O sorun degil halledilir. Benim icin en onemli sey cozunurluk o da halledilmis gibi gorunuyor.

- - - Eklendi - - -

Son sorum sonra isleme gecicem :D ben orjinal romdan update.zip olusturdum titanium backup ile cm10.1 i kurduktan sonra bu update zip i geri yuklesem uygulamalar calisir mi sorun olmaz heralde ?

CMW'den alsaydın yedeği daha iyidi ama fark etmez heralde hiç titanyum backup kullanmadım.

Bu arada çözünürlük mükemmel işin garibi cihazın ekran hassasiyeti 144 ppi diyor herkez ama bende 160 garip

alperwan

Üye
Cok iyi. Bu update.zip i rom yukler gibi mi yukleyecegiz yoksa dahili hafizadan apply update zip diyerek mi yukleyecegiz ?

seyamkk

seyamkk

Üye
Cok iyi. Bu update.zip i rom yukler gibi mi yukleyecegiz yoksa dahili hafizadan apply update zip diyerek mi yukleyecegiz ?

Dediğim gibi daha önce update.zip oluşturmadığım için bilemicem hem ne fark edicekki 2 sinide dene :beer:

seyamkk

seyamkk

Üye
Bu arada yöneticilerden rica edelimde konuyu sabitlesinler.

hawking

Üye
arkadaşlar ben sırf bu sorun için üye oldum sinir oldum android 4.1.2 ye güncelleme yaptım ama sorun çıkardı mesaj kısmı giriyorum mesajlar geç gidiyor kasmalar oluyor bazen mesajlar gelmiyor anlamadım bazen ekran donuyo hiçbişeye basılmıyor reset atmadan düzelmyo kapatıp açmadan yardım edebilecek var mı mesaj atılmıyo kasıyo çok kötü oldu delircem telefonum lg e612

alperwan

Üye
arkadaşlar ben sırf bu sorun için üye oldum sinir oldum android 4.1.2 ye güncelleme yaptım ama sorun çıkardı mesaj kısmı giriyorum mesajlar geç gidiyor kasmalar oluyor bazen mesajlar gelmiyor anlamadım bazen ekran donuyo hiçbişeye basılmıyor reset atmadan düzelmyo kapatıp açmadan yardım edebilecek var mı mesaj atılmıyo kasıyo çok kötü oldu delircem telefonum lg e612
Hard reset atmayi denedin mi ?

- - - Eklendi - - -

Evet 10.1 i indirmeye basladim yukledikten sonra ekran goruntuleriyle birlikte yorumlarimi paylasicam

hawking

Üye
Hard reset atmayi denedin mi ?

- - - Eklendi - - -

Evet 10.1 i indirmeye basladim yukledikten sonra ekran goruntuleriyle birlikte yorumlarimi paylasicam
kardeşim denemedim yararı olur mu bide neler silinir
güncellemeyi orjinal siteden yaptım rootsuz tel

seyamkk

seyamkk

Üye
Hayda %85 de durdu ;( en baştan

alperwan

Üye
kardeşim denemedim yararı olur mu bide neler silinir
güncellemeyi orjinal siteden yaptım rootsuz tel
genelde bu tip sorunları hard reset çözer. hard reset atarsan telefonun dahili hafızasındaki herşey silinir. yüklediğin uygulamalar , dahili hafızadaki resimler vb. telefon ilk aldıgın gun gibi olur. onun için resimlerini müziklerini hafıza kartına yedekle

- - - Eklendi - - -

Hayda %85 de durdu ;( en baştan
ne %85 te durdu ?

- - - Eklendi - - -

bu gapps ne ya böyle. 5 kb/sn ile indiriyor bazen 2. sabaha kadar anca iner böyle giderse

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar şu gappsı indiren varsa başka bi yere upload etsin lütfen böyle inmez bu.

hawking

Üye
genelde bu tip sorunları hard reset çözer. hard reset atarsan telefonun dahili hafızasındaki herşey silinir. yüklediğin uygulamalar , dahili hafızadaki resimler vb. telefon ilk aldıgın gun gibi olur. onun için resimlerini müziklerini hafıza kartına yedekle

kardeşim çok sağol deneyim yazarım olursa da hard reset atarken sorun çıkar mı korkuyorum artık telden aslında jelly bean hızlandırmıs diğer herkesin teli benim niye böyle ters tepti :/

Üst Alt