LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

dejau_ahmet

Üye
bılmıyorum ama ben eskı surumumu nasıl alabılırım bulabılırım :(

Gggg1994

Üye
Ya arkadaşlar ya bu L5 ile ilgili bir problem biri deneyebilir mi bunu kurdum fakat fooğraf çekerken hata veriyor enable realtime effects will slow down the app. You may choose to disable it in the settings yazısı çıkıyor biri deneyip söyleyebilir mi bana ??

alperwan

Üye
xda kernelleri vermiş fakat nası yüklendiği hakkında bilgi yok. lg nin orjinal romu için olan pinkflodz 0.23 kerneli cwmden flashladım ikinci lg yazısı geleceğine siyah bi ekran geliyor ve orada kalıyor. videolu anlatımlar sadece cm de çalışan kerneller için. orjinal roma kernel yükleyen var mı nasıl oluyor ?

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
xda kernelleri vermiş fakat nası yüklendiği hakkında bilgi yok. lg nin orjinal romu için olan pinkflodz 0.23 kerneli cwmden flashladım ikinci lg yazısı geleceğine siyah bi ekran geliyor ve orada kalıyor. videolu anlatımlar sadece cm de çalışan kerneller için. orjinal roma kernel yükleyen var mı nasıl oluyor ?

sen onu 4.0.3'e attin demi ? Normalde sorunsuzda.

folfol322

folfol322

Üye
umm.. konuya yabancı halli bi giriş yapcem ama :D

geçenlerde söylenmişti hangi konuda unuttum, 4.1.2 için kernel nasıl değiştirebilirim Overclock için?

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
umm.. konuya yabancı halli bi giriş yapcem ama :D

geçenlerde söylenmişti hangi konuda unuttum, 4.1.2 için kernel nasıl değiştirebilirim Overclock için?

Bootloader kilidini kirip CWM kurup yapabilirsiniz. BU ARADA CWM VE BOOTLOADER E612'DE CALISIYOR SORUNSUZ KENDIM TEST ETTIM.

bnerdem

bnerdem

Üye
arkadaşlar bir sorum var. telefona reset attım içinde uygulama bile yokken dahili depolama biriminde 1.9 GB kullanımda 793 MB boş diyor. bu sorunu nasıl çözebilirim? sanki sistem iki defa kurulmuş gibi. hard reset de işe yaramadı maalesef. başka kdz yüklesem farkeder mi?

- - - Eklendi - - -

3 hard resetten sonra düzeldi çok şükür.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Hard Brick yedi. Hiç bir şekilde tepki yok büyük ihtimal board değişir yada JTAG yaparlar. Geçmiş olsun :)

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 10.1 geldi akşama link atılacak. Ve konuda düzenlemeler yapıcağim

- - - Eklendi - - -

CYANOGENMOD 10.1 Eklendi.

seyamkk

seyamkk

Üye
Cyanogenmod 10.1 geldi akşama link atılacak. Ve konuda düzenlemeler yapıcağim

- - - Eklendi - - -

CYANOGENMOD 10.1 Eklendi.

Vatana Millete Hayırlı Uyurlu Olsun Sonunda 4.2.2 Bizede Geldi

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Deneyen varmı lütfen mesaj yazsın. Benim telefon serviste kuramadım. Normalde ben kurar öyle yayınlardım. Bu seferlik böyle oldu

seyamkk

seyamkk

Üye
Evet beyler mutlu son önceki CM 10'da sim kart ı görmüyordu bunda sorunsuz görüyor ramda minimum 200 mb ye düşüyor LG nin kendi romunda 100 mb yi görünce şükrederdik. Bluetooth u denemdim çalışmıyor heralde şuan mobil'im yani veri çalışıyor tek sorunu kamerayı ters çekiyor ama sorun değil zaten resmi çektikten sonra sol-sağ yapabiliyoeuz yani bide 4.2.2 saflıyı olunca yemede yanında yat sorunsuz ve gönül rahatlıyla yükleyebilirsiniz .

seyamkk

seyamkk

Üye

:beer:

seyamkk

seyamkk

Üye
Çok Sağol. BETA 2 Yayınlandı Link Eklendi Ve Bluetooth sorunu giderildi.

Telefonun İnternet Paketinin Limiti Doldu Türkcell 1 Gb 98 KB/s ile 1 günde indirdim zaten 10.1'i :) Rica Ederim

Bu Arada Yazmayı Unutmuşum Yakınlık Sensörü Dışında Başka Sensör Çalışmıyor G Sensör Felan 4 Yön Sensörleri

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun İnternet Paketinin Limiti Doldu Türkcell 1 Gb 98 KB/s ile 1 günde indirdim zaten 10.1'i :) Rica Ederim

Bu Arada Yazmayı Unutmuşum Yakınlık Sensörü Dışında Başka Sensör Çalışmıyor G Sensör Felan 4 Yön Sensörleri

Zamanla düzelir diye düşünüyorum.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Kernelden alakalı. Çünkü kernel CM10 kerneli ile aynı olması lazım.

- - - Eklendi - - -

yo değilmiş pardon.

seyamkk

seyamkk

Üye
Zamanla geliştirilir umarım

Bu arada 800 mhz'lik kernel ile antutu sonuçları aşağıda umarım 1 ghz'de yakında çıkar

alaStar

alaStar

Üye
Size orgin jb çıktı ne işiniz varki cm ile yahu :ehe :hmmm

Üst Alt