LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

alperwan

Üye
genelde bu tip sorunları hard reset çözer. hard reset atarsan telefonun dahili hafızasındaki herşey silinir. yüklediğin uygulamalar , dahili hafızadaki resimler vb. telefon ilk aldıgın gun gibi olur. onun için resimlerini müziklerini hafıza kartına yedekle

kardeşim çok sağol deneyim yazarım olursa da hard reset atarken sorun çıkar mı korkuyorum artık telden aslında jelly bean hızlandırmıs diğer herkesin teli benim niye böyle ters tepti :/
Hicbir sorun cikmaz. Zaten 5-6 saniye suren bi islem

- - - Eklendi - - -

Allahini seven upload etsin su gapps i :D

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Kullanacağınıza Aptoide kullanın oda Google Play gibi sadece tek farkı paralı uygulamalarda var...

- - - Eklendi - - -

SENSÖR FİX EKLENMİŞTİR. Lütfen kuran arkadaşlar indirebilirmi.
@alperwan @seyamkk

- - - Eklendi - - -

Kulaklıktan Müzik dinleyince Hoparlörden ses çıkıyormuş. Onun Fix'i var onu ekledim.

artist2537

artist2537

Üye
bi şey soracagım bu flashamayı aynı kdz yüklediğimiz gibi mi yapacagız ? bende de türkiye v20c kdzsi var onun üzerine kursam olur mu illa v20a ya mı geçmem lazım ? bide bu sensör fix nedir ? sonra bu gapps i felan cm 10.1 i kurduktan sonra mı önce mi kurcaz ? kuracağımda bunları anlayamadım :)

seyamkk

seyamkk

Üye
Beta 2'de gsm interneti çalışmıyor duyurulur ben şuan için mod of stock rom 3.4'e geri döndüm bugün bi internet cafeye gidip ice araştıyım turkcell sa olsun google yi bile 1dk da açıyor

seyamkk

seyamkk

Üye
Google Play Kullanacağınıza Aptoide kullanın oda Google Play gibi sadece tek farkı paralı uygulamalarda var...

- - - Eklendi - - -

SENSÖR FİX EKLENMİŞTİR. Lütfen kuran arkadaşlar indirebilirmi.
@alperwan @seyamkk

- - - Eklendi - - -

Kulaklıktan Müzik dinleyince Hoparlörden ses çıkıyormuş. Onun Fix'i var onu ekledim.

Beta 2 de zaten tüm sensörler sorunsuz çalışmıştı

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
1-Kdz gibi değil. 2.Cwm ile flashlıcan 3.20a ya geçmenize gerek yok lafın gelişi 20a dedim. 3. Sensor de sorun var 10.1de onu düzeltiyor. 4.gapps google appsin kısaltılmışı. 5. 10.1i kurduktan sonra kuracaksın.

- - - Eklendi - - -

Beta 2 de zaten tüm sensörler sorunsuz çalışmıştı

Öyle mi sorun yok o zaman... Kulaklık sorunu filan ozaman yok. Ama olsun. Işte telefon olmayınca... ;)

- - - Eklendi - - -

sadece 3g mi çalışıyo

seyamkk

seyamkk

Üye
1-Kdz gibi değil. 2.Cwm ile flashlıcan 3.20a ya geçmenize gerek yok lafın gelişi 20a dedim. 3. Sensor de sorun var 10.1de onu düzeltiyor. 4.gapps google appsin kısaltılmışı. 5. 10.1i kurduktan sonra kuracaksın.

- - - Eklendi - - -

Öyle mi sorun yok o zaman... Kulaklık sorunu filan ozaman yok. Ama olsun. Işte telefon olmayınca... ;)

- - - Eklendi - - -

sadece 3g mi çalışıyo

hayır hiç gsm den internete gitmiyor ne 3g ne 2g

artist2537

artist2537

Üye
yaa burak ben yapmaya çalışıyordum biraz yaptım bi şeyler yanlış gitti telefon lG yazsından takılı kaldı ve kdz yükleyeyim dedim phone was not found diyor görmüyor telefonu ne yapacagım öle duruyo lg yazısında :(

seyamkk

seyamkk

Üye
Beyler Xda'da Yazılan 1ghz Lik Cyanogenmod için olan overlock 10.1 için geçerlimidir.? Bide 1 ghz Olsa Yemede Yanında Yat

alperwan

Üye
Ben niye installation aborted hatasi aldim anlamadim. @Aytu kardes yukleyebilsem herseyi yapicamda olmuyor maalesef status 7 hatasi aliyorum. Dun az kalsin pert oluyordu telefon zor kurtardim

seyamkk

seyamkk

Üye
Ben niye installation aborted hatasi aldim anlamadim. @Aytu kardes yukleyebilsem herseyi yapicamda olmuyor maalesef status 7 hatasi aliyorum. Dun az kalsin pert oluyordu telefon zor kurtardim

Kardeş Aynı Hatayı Bende Almıştım İlk Başlarda Aramadığım yer kalmamıştı Sorunu Kendim Çözmüştüm Anlatığım.

Google Playden Rom Manager'indir ( Mümkünde Pro İndir ) Sonra Install Kısmından Lg L5 (E610)'u Bul ve İndir Hallolur.

Bu Hatanın Sebebi CMW Versiyonun Eski Olması Onu Kur Hallolur.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Xda'da Yazılan 1ghz Lik Cyanogenmod için olan overlock 10.1 için geçerlimidir.? Bide 1 ghz Olsa Yemede Yanında Yat

Değil.

- - - Eklendi - - -

hayır hiç gsm den internete gitmiyor ne 3g ne 2g

Jelly bean mi ICS mi

- - - Eklendi - - -

yaa burak ben yapmaya çalışıyordum biraz yaptım bi şeyler yanlış gitti telefon lG yazsından takılı kaldı ve kdz yükleyeyim dedim phone was not found diyor görmüyor telefonu ne yapacagım öle duruyo lg yazısında :(

Download moduna al telefonu kdz yi bir daha flashla

Üst Alt