OMG LOL! Üye ocu77' Alıntı: sony ericsson k750i,w800i,w810i modellerini hararetle tavsiye derim.. içlerinde sony nin tescilli megabass ı var daha ne olsun..gümbür gümbür dinlersin.. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum...
ocu77' Alıntı: sony ericsson k750i,w800i,w810i modellerini hararetle tavsiye derim.. içlerinde sony nin tescilli megabass ı var daha ne olsun..gümbür gümbür dinlersin.. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum...
devilmaycry1 Üye aLli_28' Alıntı: ne kadar 2. eli Genişletmek için tıkla ... sX1 in 2.eli 40-70 arası
blade_redın Üye nokıa 7610 um war arkadaşım bir alman mp3 player attı bass ayarını yaptı bass ı müzik açıkken hissede biliosun
nokıa 7610 um war arkadaşım bir alman mp3 player attı bass ayarını yaptı bass ı müzik açıkken hissede biliosun
eQooo Üye k750 i de müziklerin de sesini yükselttiğin zaman iddaa ediyorum onu geçebilecek mp3 çalar bile bulamazsın...
k750 i de müziklerin de sesini yükselttiğin zaman iddaa ediyorum onu geçebilecek mp3 çalar bile bulamazsın...
burak_esk Üye bende w810i kullanıyorum kulaklıkla mükemmel bas veriyor ve kulaksızlık dinlerken de gayet iyi ses veriyor.
bende w810i kullanıyorum kulaklıkla mükemmel bas veriyor ve kulaksızlık dinlerken de gayet iyi ses veriyor.