Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güç Butonuna Yeniden Başlat Seçeneğini Ekleme [FLASH GEREKMEDEN]
Sponsorlu Bağlantılar
mferdi
Üye
z deki resource apps içindeki sysapp.r.14 dü c resource apps içine at işlem tamam teli gümletmeyin kesin çözümkonuyu açan kayahan14 yardım ben mferdi saygılar
z deki resource apps içindeki sysapp.r.14 dü c resource apps içine at işlem tamam teli gümletmeyin kesin çözümkonuyu açan kayahan14 yardım ben mferdi saygılar
onu yaptım telefon önce yarı ıngilizce oldu.sonra o z'deki dosyayı kopyaladım c'ye yapıştırdım.restart yaptım kapatma menüsü falan düzeldi türkçe oldu ama sessiz simgesi yok hala.küçük bi sorum daha var.tweaks'i kurcalamiştim biraz.bi alakası olabilirmi
verdiğin zipin içinde tweaks diye birşey bulamadım kardeşim
muratezer
Üye
Çok Teşekkür ediyorum. Uzun zamandır böyle birşey arıyordum. Üstelik Türkçeleştirilmiş bir şekilde buldum. Çok ama çoook teşekkür ederim. Ancak bunu telefonuma uyguladıktan sonra telefonu SESSİZ moduna aldığımda SESSİZ simgesi gözükmüyor. Simgeyi göremediğim için bazen sessizde kalıyor ve sorun yaşıyorum. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
Çok Teşekkür ediyorum. Uzun zamandır böyle birşey arıyordum. Üstelik Türkçeleştirilmiş bir şekilde buldum. Çok ama çoook teşekkür ederim. Ancak bunu telefonuma uyguladıktan sonra telefonu SESSİZ moduna aldığımda SESSİZ simgesi gözükmüyor. Simgeyi göremediğim için bazen sessizde kalıyor ve sorun yaşıyorum. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
Öncelikle zipin içinden çıkan klasörleri xplore ile öylece C hafızasına çıkarın. Sonra ekteki dosyadan tweaks i kurun daha sonra XPLORE İLE zipin içindeki sysap belle 3.0 en.twk nin üstüne tıklayıp kurun plugins installed diyecektir sonra telefonu yeniden başlatın. Bitti...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
REBOOT YAZISINI DEĞİŞTİRME Tweaks programına giriyoruz ve böyle bir ekran çıkıyor
Sonra sysapp yazana tıklıyoruz
en aşağıda ki yere tıklayıp istediğimiz yazıyı yazıyoruz