'' gtfcyyp.exe '' ne demektir ? Ne anlama gelıyor ? Format atsamda bu sorunu veriyor ne yapmalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
'' gtfcyyp.exe '' ne demektir ? Ne anlama gelıyor ? Format atsamda bu sorunu veriyor ne yapmalıyım ?
Merhaba arkadaş ...

Sizlere bir sorum olacak bilgisayarı kapat dedikten sonra '' gtfcyyp.exe '' diye bir sorunu şimdi sonlandır veya belirli bir süre geri sayım yaptıktan sonra otamatık pc kapatıyor bu sorunu tekrarlamaması için ne yapmalıyım acaba ? Pc'ye format atmakla geçmiyor ve bu sorun Internet de etkiliyor yavaşlatıyor ne yapmalıyım arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorum ...

arslan3332

arslan3332

Üye
FORMAT ATTIKTAN SONRADAMI AYNI HATAYI VERİYOR ...?

:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool:cool

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Malesef ki ewet format attıktan sonrada aynı hatayı tekrarlıyor ??? Taşınabilir HDD yoluyla yada flaşlardaki verilerimin içinede bu sorun bulaşdı sanırım HDD veya USB belekleri takıncada yapıyor bazende HDD ve USB takmadan aynı hatayı verıyor ne dense ??? CD/DVD ye nero yoluyla bulaşmamasını ümit ediyorum o zaman işim cok zor olur ... PC konusunda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum ...

arslan3332

arslan3332

Üye
Virüse Benziyo ama formattan sonra düzelmesi gerekirdi.tekrar format atıp bölümleri silip tekrar bölüm oluşturursan belki düzelir(C,D gibi) şuan başka bişey aklıma gelmiyor k.bakma ...

:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Benim Pc de bulunan HDD 160 GB küçük oldugu için ikiye bölmüyorum tek c olarak kullanıyorum. Her formatta win 7 , win vistada ve win xp de 3 - 4 kere biçimlendiriyorum sorunlar varsa silinsin diye yanlız bu sorun bulaştı beni uraştırıyor ... Benim taşınabilir 500 GB HDD ve USB beleklere bulaştıgını tahmın edıyorum onları yenıden arşifimi hazırlıyorum(tek tek biçimlendirdikten sonra) olmuyor ne yapacagımı bılemedigim için buradan bundan kurtulmanın bır yolunu bulayım diye konu açtım sende vakittini ayırdıgının için saog tşk ederim ...

arslan3332

arslan3332

Üye
önemli değil elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum ... bide bütün belleklerine format atıp denesen belki bilgisayara format attıktan sonra taşınabilir belleklerden birini takıyosundur onlardan tekrar bilgisayara bulaşıyor olabilir ...

:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum ... bide bütün belleklerine format atıp denesen belki bilgisayara format attıktan sonra taşınabilir belleklerden birini takıyosundur onlardan tekrar bilgisayara bulaşıyor olabilir ...

:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

ewet aynen dedıgın gibi oluyor sanırım pc format attıktan sonra taşınabılır hdd bıcımlendırıyorum sorun geçsin diye 6-7 oturum açılış kapanışda bu sorunu yine veriyor ... hdd bulaşma nedeni ise kullandıgım yazılımlardan kaynaklanıyor herhalde ...

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Taşınabilir HDD ve USB Flaş diskleri biçimlendirdim. Üstüne Pc'ye 1 Seferde format atınca sorun çözüldü arkadaşlar yardımlarınız için tşk ederim ...

kalkan3434

Üye
HDD'nin çok fazla biçimlendirilmesini ömrünü azaltır..

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarda yazılımlardan dolayı meydana gelen sorunları çözemeyince mecburen HDD'yi biçimlendirmek zorunda kalıyorum... Belirli bir zamandan sonra dediginiz gibi HDD'nin ömrü bitiyor

kalkan3434

Üye
Evet aynen öyle. HDD çalışsa bile sorunlu çalışıyor hatalı yazıyor, yazım hızı düşüyor, ses çıkartabiliyor vs problemler.

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
HaKaN™;3712859' Alıntı:
Evet aynen öyle. HDD çalışsa bile sorunlu çalışıyor hatalı yazıyor, yazım hızı düşüyor, ses çıkartabiliyor vs problemler.
ewet aynen söyledigin gibi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt