GTA Turk City Mobil Vers. (GTA 3) Android 7.0

brksnr

Üye
artik kesin bir kac android bizim bizim sulaleye hocam eline saglik bu arada bir de sizin iphone a port etme sansiniz yokmu ya
 

Z@gor

Üye
    Konu Sahibi
@ Peocawe grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin birazda olsa faydası olacaktır size.
@ Ismayilov_Elcin kurulumu nasıl yaptınız dosyaları wifi ilemi çektiniz yoksa oyun sizde daha önce kurulumuydu. Telefonunuz "gta3_unc.img" ve "oldveh_unc.img" dosyalarını görmüyor ve sadece harita dosyalarını görüyor. Çözüm için "SDCard/Android/Data/com.rockstar.gta3ger/files/GTA3/models" klasörünün içeriğini komple silin ve indirmiş olduğunuz dosyalar arasında yine aynı alt dizinde yer alan "models" klasörünün içeriğini komple kopyalayıp telefonununuzdaki aynı dizine yapıştırın sorununuz ortadan kalkacaktır.
 

rapman

Üye
hayaldi gerçek oldu , emeğinize sağlık Android'in bu yönünü seviyorum, kolayca modlama yapılabilmesini. iPhone'da yok sanırsam böyle şeyler ..
 
Tepkiler: Z@gor

wolfves

Üye
Hocam dediğiniz şeyleri yaptım ama bende oyun öncedende yüklü değildi vede wifi da yok kullanabileceğim bir öneriniz yada bildiğiniz bir teknik varsa yardımcı olursanız sevinirim benim dediğim tt backup ta işe yararmı bilemiyecem ama denemekte fayda var
 

Peocawe

Üye
@ Peocawe grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin birazda olsa faydası olacaktır size.

Maalesef hocam. Düşürdüm fakat aynı sonuç. :/ Benim tablet sıkıntı ama yahu. Normal GTAIII'ü 780mhz de Turkcell T20 de açıyorum fakat 1.2ghz işlemci + 512mb ram de kasıyor. Diğer tüm oyunları açabiliyorum ama.
 

furcin

Üye
teşekkür ederim güzel paylaşım

---------- Eklendi @ 19:01:38 ---------- Yazıldı @ 19:01:15 ----------

 
Tepkiler: Z@gor

custave

Üye
oyundakı tıtresımı nasıl kapatırım
 

Z@gor

Üye
    Konu Sahibi

Kullandığınız telefon modeli nedir bilmiyorum ama oyunun Titanium Backup dosyasını aldım. İndirip bir deneyin umarım işinizi görür.
 

kardeş dediğini yapdim ama oyun acilmiyor
 
apk acdikdan sonra dosyaları kendi içinden wifi ile indirdim verdiğiniz dosyaları onun üzerine kopyaladim.
 

Z@gor

Üye
    Konu Sahibi
apk acdikdan sonra dosyaları kendi içinden wifi ile indirdim verdiğiniz dosyaları onun üzerine kopyaladim.

Orj. dosyaların yedeğini alıp birde şöyle deneyin isterseniz. "SDCard/Android/Data/com.rockstar.gta3ger/" içindeki "files" klasörünü silip indirmiş olduğunuz dosyalar arasında yer alan "files" klasörünü yine aynı dizine kopyalayıp birde oyuna öyle girmeyi deneyin. Umarım bu defa olur.
 
Tepkiler: srcsrc

cliolar

Üye
birincisi ben one x kullanıcısıyım ve one x de gta 3 anlamsızca takılıyo,acaba buda takılırmı,ikincisi dosya uzantısı exe ? niye öyle anlayamadım.
 

Mobilator

Emekli Yönetici
bu bomba bi olay ya sağolun
 
Tepkiler: Z@gor

hotlock

Üye
eline sağlık kardeş çok güzel olmuş desire hd sorunsuz çalışıyor yalnız bnm cihazı o.c ile 1,2 ghz yapmıştım.
 
Tepkiler: Z@gor

ilaseta

Üye
çok çok teşekkür
 
Tepkiler: Z@gor