alical33 Üye mehmet yasir' Alıntı: Yok öyle şey yapmasinlar 32gb ını var veresiye versinler ben seviyorum Samsung un uygulamalarını Genişletmek için tıkla ... mesele 32 gb değil satış politikası eski telleri yenisiyle birebir yaparsa yenisini kim alır ?
mehmet yasir' Alıntı: Yok öyle şey yapmasinlar 32gb ını var veresiye versinler ben seviyorum Samsung un uygulamalarını Genişletmek için tıkla ... mesele 32 gb değil satış politikası eski telleri yenisiyle birebir yaparsa yenisini kim alır ?
sarisinboy123 Üye mehmet yasir' Alıntı: Ooo dostum sen yoksa Teknosaya mı gitti ?? Ben samsung mağazasından aldım nakit 1940 tl note 3 Genişletmek için tıkla ... Bende ordan aldım 1600 tl ye?
mehmet yasir' Alıntı: Ooo dostum sen yoksa Teknosaya mı gitti ?? Ben samsung mağazasından aldım nakit 1940 tl note 3 Genişletmek için tıkla ... Bende ordan aldım 1600 tl ye?
alical33 Üye mehmet yasir' Alıntı: Ooo dostum sen yoksa Teknosaya mı gitti ?? Ben samsung mağazasından aldım nakit 1940 tl note 3 Genişletmek için tıkla ... s4 1649 note3 1949 değilmi resmi fiyatlar ?
mehmet yasir' Alıntı: Ooo dostum sen yoksa Teknosaya mı gitti ?? Ben samsung mağazasından aldım nakit 1940 tl note 3 Genişletmek için tıkla ... s4 1649 note3 1949 değilmi resmi fiyatlar ?
teknolojibaronu Üye alical33' Alıntı: s4 1649 note3 1949 değilmi resmi fiyatlar ? Genişletmek için tıkla ... Yok samsung mağazasında S4 1549 tl note 3 1999 tl nakit 1940 tl
alical33' Alıntı: s4 1649 note3 1949 değilmi resmi fiyatlar ? Genişletmek için tıkla ... Yok samsung mağazasında S4 1549 tl note 3 1999 tl nakit 1940 tl
teknolojibaronu Üye alical33' Alıntı: s4 1649 note3 1949 değilmi resmi fiyatlar ? Genişletmek için tıkla ... mehmet yasir' Alıntı: Yok samsung mağazasında S4 1549 tl note 3 1999 tl nakit 1940 tl Genişletmek için tıkla ... Nakit % 3 indirim var
alical33' Alıntı: s4 1649 note3 1949 değilmi resmi fiyatlar ? Genişletmek için tıkla ... mehmet yasir' Alıntı: Yok samsung mağazasında S4 1549 tl note 3 1999 tl nakit 1940 tl Genişletmek için tıkla ... Nakit % 3 indirim var
teknolojibaronu Üye alical33' Alıntı: s4 yine düşmüş ozaman ben 1935 tl ye aldım timden her yerde değişiyor fiyat Genişletmek için tıkla ... Valla adamlar 1 yıl ücretsiz kasko dedi aldık
alical33' Alıntı: s4 yine düşmüş ozaman ben 1935 tl ye aldım timden her yerde değişiyor fiyat Genişletmek için tıkla ... Valla adamlar 1 yıl ücretsiz kasko dedi aldık
alical33 Üye mehmet yasir' Alıntı: Valla adamlar 1 yıl ücretsiz kasko dedi aldık Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ozaman ne diyelim note4 alırsın inşallah ilerde
mehmet yasir' Alıntı: Valla adamlar 1 yıl ücretsiz kasko dedi aldık Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ozaman ne diyelim note4 alırsın inşallah ilerde
sarisinboy123 Üye alical33' Alıntı: hayırlı olsun ozaman ne diyelim note4 alırsın inşallah ilerde Genişletmek için tıkla ... Amin amin özellikle de ben
alical33' Alıntı: hayırlı olsun ozaman ne diyelim note4 alırsın inşallah ilerde Genişletmek için tıkla ... Amin amin özellikle de ben
alical33 Üye sarisinboy123' Alıntı: Amin amin özellikle de ben Genişletmek için tıkla ... benide unutmayalım amin
teknolojibaronu Üye alical33' Alıntı: hayırlı olsun ozaman ne diyelim note4 alırsın inşallah ilerde Genişletmek için tıkla ... Note 3 ü 3 gün önce aldım 3 yıl note 3 le devam
alical33' Alıntı: hayırlı olsun ozaman ne diyelim note4 alırsın inşallah ilerde Genişletmek için tıkla ... Note 3 ü 3 gün önce aldım 3 yıl note 3 le devam
alical33 Üye mehmet yasir' Alıntı: Note 3 ü 3 gün önce aldım 3 yıl note 3 le devam Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ozaman aman dikkat et kenarlar çok hassas soyulmasın
mehmet yasir' Alıntı: Note 3 ü 3 gün önce aldım 3 yıl note 3 le devam Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ozaman aman dikkat et kenarlar çok hassas soyulmasın
alical33 Üye esmeran3' Alıntı: Beni hiç unutmayın s5 çıkınca Genişletmek için tıkla ... sana da amin ozaman
teknolojibaronu Üye alical33' Alıntı: sana da amin ozaman Genişletmek için tıkla ... Dostum seninki de böyle vasat mı??
esmeran3 Üye telefon ne ? mehmet yasir' Alıntı: Dostum seninki de böyle vasat mı?? Genişletmek için tıkla ...
sarisinboy123 Üye mehmet yasir' Alıntı: Dostum seninki de böyle vasat mı?? Genişletmek için tıkla ... 1 saate yakın ekran süresi almışsın ve vasat diyosun?Benim 1 saatte %12 gidiyor ama ben full twitter ve maxicepe girmiştim yoksa benimde %10 du
mehmet yasir' Alıntı: Dostum seninki de böyle vasat mı?? Genişletmek için tıkla ... 1 saate yakın ekran süresi almışsın ve vasat diyosun?Benim 1 saatte %12 gidiyor ama ben full twitter ve maxicepe girmiştim yoksa benimde %10 du