Haber GTA: San Andreas Mağaza'da!

Tmobile

Üye
150mb ramla gta san andres oynayamazsınız gençler ..

bsavr

Üye
Eğer kasmıyorsa 512 bu oyunu kaldırıyodur. Atma ilerde düzeltilir.

saynesim

Üye
Evet arkadaşlar lumia 1020 yükledim gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor yüklediğim gibi oğlan elimden aldı şimdi o oynuyor kendini kaybetti resmen bide arkadaşlar oyunu yüklerken telefon sürekli şarj da olsun o zaman sorunsuz yükleniyor biraz ısınıyor bilginiz olsun yüklenen kadar

Son düzenleme:
Tepkiler: Aybin.Kilic
Evet arkadaşlar lumia 1020 yükledim gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor yüklediği gibi oğlan elimden aldı şimdi o oynuyor
Gitti canım telefon Oğlan geri de vermez. Baba yaaaaaa iki gorev daha yapacaktım der durur

Tepkiler: skynet

Rainesto

Üye
arkadaşlar bu daha yeni bence ilerde güncelleme ile daha stabil hale getireceklerdir zaten 8.1 ile ram kısıtlamasıda kalkacak diyorlar o zaman kasmadan oynarızdaha %53 offf ttnet off

Tepkiler: Dexter Morgan
Black le ram kullanımı arttırılacak diyorlardı, 512 MB ramli telefonlardan bitek 625 e geldi güncelleme 625 kullanıp yükleyen varsa o atıp atmadığını söylerse daha iyi olur

Rainesto

Üye
Black le ram kullanımı arttırılacak diyorlardı, 512 MB ramli telefonlardan bitek 625 e geldi güncelleme 625 kullanıp yükleyen varsa o atıp atmadığını söylerse daha iyi olur
bence insider ile baksın 625 li arkadaşlar

bende insider da toplam bellek 395 gözüküyor,sizde ne kadar gözüküyor

ee 512 MB değilmi toplam bellek