Videoda görüldüğü gibi kasma yok. Ayarlardan en yüksekleri de açtım yinede oynarken en ufak kasma yapmıyor (620) ama max. 2 dakika sonra oyun kapanıyor. En düşük ayarlara getirdim, tüm ekleri kapattım ama yine aynı.
not: videoyu düzgün çekemedim, youtube üzerinden düzenledim 1-2 dk. sonra sarsıntılar vs. giderilmiş olur.
Videoda görüldüğü gibi kasma yok. Ayarlardan en yüksekleri de açtım yinede oynarken en ufak kasma yapmıyor (620) ama max. 2 dakika sonra oyun kapanıyor. En düşük ayarlara getirdim, tüm ekleri kapattım ama yine aynı.
not: videoyu düzgün çekemedim, youtube üzerinden düzenledim 1-2 dk. sonra sarsıntılar vs. giderilmiş olur.
Xap olduğunu sanmıyorum, o sadece indirmek için ufak bir araç. @Gregor Mendel'in de dediği gibi 1 gb rami olan cihazlarda da atıyor mu bu önemli. Emülatörde kurmayı denicem, ramden mi kaynaklanıyor anlaşılır öyle.
Geliştirici hesabın ve windows 8'li pc var mı ? Varsa hallederiz.
Bu arada oyunu düzelttim galiba, 5. dakika oldu atma yok. Biraz daha zorlayım, atmazsa video çekerim.