Benim şarjda full doluydu ama yinede "Large downloads require connection to external power." yazıyordu. Sende ne hata veriyor ? Gördüğüm kadarıyla 2 hata var biri network yani bağlantı kopuyor diğeri de üstte yazdığım.
Benim şarjda fu ll doluydu ama yinede "Large downloads require connection to external power." yazıyordu. Sende ne hata veriyor ? Gördüğüm kadarıyla 2 hata var biri network yani bağlantı kopuyor diğeri de üstte yazdığım.
Grafik ayarları default iken oyun gayet rahat ki zaten fazla bir olay da yok fakat eğer bir miktar yükseltme yapayım derseniz sıkıntı baş göstermeye başlıyor.
Ben yükledim, birazdan ufak bi video atarım. Kasma yapıyor, 2. dakikaya girmeden attı oyundan. Bilmiyorum belki ısındığı içindir uzun zamandır indirme yapıyordu + şarjda takılıydı. Şimdi bi video atcam, soğuyunca tekrar açıp denerim.
Videoda görüldüğü gibi kasma yok. Ayarlardan en yüksekleri de açtım yinede oynarken en ufak kasma yapmıyor (620) ama max. 2 dakika sonra oyun kapanıyor. En düşük ayarlara getirdim, tüm ekleri kapattım ama yine aynı.
not: videoyu düzgün çekemedim, youtube üzerinden düzenledim 1-2 dk. sonra sarsıntılar vs. giderilmiş olur.