teşekkürler :oke:
El Hadimi Üye Acaba Benim Telefonumda çalışırmı Performans Bakımından Gio'dan Daha İyi Ama Model : Samsung Galaxy Young - - - Eklendi - - - yha arkadaşl çok şaşırdım rardayken 95 mb rardan çıkart 272 mb oluyo ne iş ?
Acaba Benim Telefonumda çalışırmı Performans Bakımından Gio'dan Daha İyi Ama Model : Samsung Galaxy Young - - - Eklendi - - - yha arkadaşl çok şaşırdım rardayken 95 mb rardan çıkart 272 mb oluyo ne iş ?
kralmurat2001 Üye Galaxy ace ' de çalişiyormu bi bakarmsinz? - - - Eklendi - - - ayrıca dosya indiriyor ya o dosyaları wi-fi den indirsem inermi açılırmı?
Galaxy ace ' de çalişiyormu bi bakarmsinz? - - - Eklendi - - - ayrıca dosya indiriyor ya o dosyaları wi-fi den indirsem inermi açılırmı?
StunnerDead Üye Paylaşım için teşekkürler şimdi indirip deneyeceğim. mali400 de çalışır mı acaba ? - - - Eklendi - - - malesef :/ oyuna girdiğim an hiç bir şey olmadan geri atıyor.
Paylaşım için teşekkürler şimdi indirip deneyeceğim. mali400 de çalışır mı acaba ? - - - Eklendi - - - malesef :/ oyuna girdiğim an hiç bir şey olmadan geri atıyor.
ANIL Admin Link kırık olduğundan konu kapatılmıştır. Linki yenilemek isterseniz pm yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Link kırık olduğundan konu kapatılmıştır. Linki yenilemek isterseniz pm yoluyla iletişime geçebilirsiniz.