sadece35
Üye
GTA 3 HD--GİODA DENENDİ-- TAM Performans--Sadece 95 MB---0 KASMA 0 DONMA
Yapılması gerekenler
İLK BAŞTA AŞAGIDAKİ DOSYAYI İNDİRİN
Ardından burdan 95 mb boyutundaki sd yi indirin
İndirdiğiniz sd datayı klasöre çıkartıp sdcard/android e atın
Sonra türkçe gta 3 apk yı kurun ve oyunu açmayın!
Açarsanız sd indirmenizi isteyecektir!
Vereceğim dosyayıda hafıza kartınızın içindeki titanium backup klasörüne atıp titanium backup u açıp gta 3 bulun ve geri yükle deyin sadece veri seçenegini işaretleyin SAKIN APK dosyasını dahil etmeyin hata alırsınız...
SD Data şaka değil sadece 95 mb
Titanium back up
NOT:TİTANYUM BACKUP PROGRAMI OLMADAN KURULMAZ ODA ROOT İSTER BİLGİNİZE..
ROOT ATMAK İSTEYENLER BEN BU KONUDAKİ PROGRAMLA ATTIM GİOYA SORUNSUZ OLDU.ANCAK ÖNCEDEN KİES VB. PROGRAMLA TELEFONUN SÜRÜCÜLERİ PCYE YÜKLÜ OLMALI VE EN AZ 7 DK BEKLEMELİ ..
ROOT GERİDE ALINABİLİYOR AYNI PROGRAMLA..http://www.maxicep.com/android-modi...root-kapsamli-root-yapma-programi-601603.html
İLK BAŞTA AŞAGIDAKİ DOSYAYI İNDİRİN
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ardından burdan 95 mb boyutundaki sd yi indirin
İndirdiğiniz sd datayı klasöre çıkartıp sdcard/android e atın
Sonra türkçe gta 3 apk yı kurun ve oyunu açmayın!
Açarsanız sd indirmenizi isteyecektir!
Vereceğim dosyayıda hafıza kartınızın içindeki titanium backup klasörüne atıp titanium backup u açıp gta 3 bulun ve geri yükle deyin sadece veri seçenegini işaretleyin SAKIN APK dosyasını dahil etmeyin hata alırsınız...
SD Data şaka değil sadece 95 mb

Titanium back up
NOT:TİTANYUM BACKUP PROGRAMI OLMADAN KURULMAZ ODA ROOT İSTER BİLGİNİZE..
ROOT ATMAK İSTEYENLER BEN BU KONUDAKİ PROGRAMLA ATTIM GİOYA SORUNSUZ OLDU.ANCAK ÖNCEDEN KİES VB. PROGRAMLA TELEFONUN SÜRÜCÜLERİ PCYE YÜKLÜ OLMALI VE EN AZ 7 DK BEKLEMELİ ..
ROOT GERİDE ALINABİLİYOR AYNI PROGRAMLA..http://www.maxicep.com/android-modi...root-kapsamli-root-yapma-programi-601603.html

Deneyeceğim