GT-S5620 MONTE Firmware TÜRKÇE...HERŞEY AÇIK VE NET

Sponsorlu Bağlantılar

oner27

Üye
CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
ben kendim yaptım dün kullanıyorum şuan

GrafiXer

GrafiXer

Üye
denedikten sonra bir sonucu yazsana nasıl oldu die

Şuan kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım şuana kadar. sadece bir eksiklik takıldı gözüme ama kadarda sorun oluşturmayacak birşey Wifi kısmında arama yaparak bir ağa bağlanmak için üzerine tıkladığınızda ortaya çıkan menu
Bağlan
Düzenle => Dznle Olarak Görünüyor..
Ayrıntılar

Şimdilik bu eksiği var ayrıca arkadaşımızın vermiş olduğu sitede iphone modu gibi modlar mevcut ondalarıda deneme yanılma yöntemiyle paylaşsak iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca bu task manager şuan için sizlerdede yok değilmi???

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
evet usta ama ben telefonu evkurdan aldım üzerinde gelen yazılım bu .türkçe karakter sorunu var.5gün önce arkadaşa aldık teknosadan onunki normal.o yazılımı bulunca güncellerim.birde görev yöneticisi sadece hafıza dolduğnda çıkıyor deneyebilirsiniz ;) yani noralde yok

GrafiXer

GrafiXer

Üye
evet usta ama ben telefonu evkurdan aldım üzerinde gelen yazılım bu .türkçe karakter sorunu var.5gün önce arkadaşa aldık teknosadan onunki normal.o yazılımı bulunca güncellerim.birde görev yöneticisi sadece hafıza dolduğnda çıkıyor deneyebilirsiniz ;) yani noralde yok

Anladım sağolasın haziran ayının firmwaresi var denedinmi hiç?

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
evet türkçe yok .bitane indirdim şimmdi tv de var türkçe kuruyom haber veririm

--------------- Ekleme ---------------

birtane daha buldum TÜRKÇE.Tmobile samsung telefonlar için ürettiği sürüm.içinde birtane navigasyon programı var almanca çözemedim :D poker oyunu var google map3.0.2 var
S5620BOJE1

bunun yüklemesi böyle olacak

GrafiXer

GrafiXer

Üye
arka planda vs değişiklik meydana geliyormu pekii?

M3L!H

M3L!H

Üye
birtane daha buldum TÜRKÇE.Tmobile samsung telefonlar için ürettiği sürüm.içinde birtane navigasyon programı var almanca çözemedim :D poker oyunu var google map3.0.2 var
S5620BOJE1
T-Mobile yazılımı bende de var. Almanca olarak, WLAN bağlantınızı kapatın, Şebeke bağlantınızı açın diyor lisans kaydı yaptırmak için. Tabii T-Mobile hattı olmadığı için, aktifleştiremezsin.

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
T-Mobile yazılımı bende de var. Almanca olarak, WLAN bağlantınızı kapatın, Şebeke bağlantınızı açın diyor lisans kaydı yaptırmak için. Tabii T-Mobile hattı olmadığı için, aktifleştiremezsin.

çok sağol usta

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
evet çalışıyor.

u295

Üye
yükledim ama sadece polonya dilinde açılıyor hangi dili seçersem seçeyim polonyaca açılıyo yardımcı olurmusun kardeş

theoprathos

Üye
çok saol cihaz sustu :) açılmıyor

humarbaz_

humarbaz_

Üye
bunlar türkçe değil aga dilini değiştirmediğimiz için türkçe olarak kalıyo ben yanlışlıkla değiştirdim şimdi tekrar türkçe yapamıyorum bi yardım edebilecek olan var mı aceba bana

meltem0210

Üye
evet çalışıyor.

merhaba monte 5620 ya firmware yükleme ile ilgili bir kaç soru soracaktım. şimdi ben telefonu 2 ekimde

aldım peki firmwarein hangi versiyonu olduğunu nasıl öğrenebilirim ?

Nasıl yükleyeceğimi bir daha anlatırmısın?

benım asıl ıstegım tema yuklemek ama anladıgım kadarıyla bu model ıcın tema yok ve ancak bu yolla arka

olanı değiştirebiliyorum öyle mi?

speed95

Üye
Arkadaşlar anlamadım ben şimdi. Bunları yapınca nooluyo. Telefonda tema falan mı yükleyebiliyoruz..........

avmehmet

Üye
CorpseGroom, söylediğin S5620cejc1 türkçe sürümü nete yükleyip linklerini vermen mümkün mü. çok makbule geçer inan...
bende türkçe sürüm var bugün kendim yükledim. S5620cejc1 bu türkiye versiyonu orjinal.ama bunda türkçe karakter sorunu var.bunun bi üstü en son çıkan .yardımcı olurum
diğer sayfalarda varmış görmedim özür...

kraker28

Üye
S5620CEJC1

148.28 MB

BURDA İSTEDİĞİN KADAR VAR

dosya şifre istiyor... Bir zahmet yazsanız...

ripirip

Üye
firmware nedir

Üst Alt