GT-S5620 MONTE Firmware TÜRKÇE...HERŞEY AÇIK VE NET

Sponsorlu Bağlantılar

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
GT-S5620 MONTE Firmware TÜRKÇE...HERŞEY AÇIK VE NET
BERKAY ARKADAŞIMIZ ANLATMIŞ AMA YANLIŞ ANLATMIŞ VE SORUNLAR OLUŞMUŞ.AYNI OLAY BENDE DE OLDU YABANCI SİTELERİ ARAŞTIRDIM , TÜRKİYEDEKİ SİTELERİ ARAŞTIRDIM VE BULDUM.
h.w.k ns pro ve z2x ile uyumludur

Telefonunuzun hafızasındaki Resimleri, Müzikleri, Videoları, rehberi yedeklemeyi unutmayın.

Gerekli olanlar:

1. Usb kablosu (Telefonunuzla birlikte gelen)

2.New PC Studio

3.MultiLoader v5.56

4.Yeni Firmware (Linkler aşağıda)

cihazı ses kısma tusu ve power tusuna basarak dowland moda alınız ve usb kabloyu baglamanız yeterli

resimde sectiklerimi secip dowland basın ve bekleyin

:aha::aha::yuru:yuru

• Beğen
Tepkiler: berkayayan535, sabri20471, simsim1971 ve 2 diğerleri

didyou

Üye
Yani?

fakehesap

fakehesap

Üye
Bunu hemen stara yüklüyorum :d:

156asd156

Üye
tesekkurler isime yarıyacak

didyou

Üye
Anlatılmak istenen nedir.İlk başlarda başka bi görünüm vardı sonradan orjinale döndü.O görünümmü yüklenecek demek istiyor?Firmware yüklemek için yeni bi araçmı?

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
evet Firmware yüklemek için

didyou

Üye
Anladım,teşekkürler.

oner27

Üye
bu programın ücretsiz versionunu nerden bulcağız veya sende üyelik var mı

ByOttOmAn28

ByOttOmAn28

Üye
Kardeş Şimdi bunu yuklediğimiz zaman telefon ne kazanacak mesala benım monte de gorev yonetıcısı yok bunu yukledıgımız zaman gelecek mi ?

oner27

Üye
dostum ben bunu yüklerim tamam ingilizce olur o da tamam. peki ben sonra eski türkçeye çevirmek istersem ne edeceğim...

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
dostum ben bunu yüklerim tamam ingilizce olur o da tamam. Peki ben sonra eski türkçeye çevirmek istersem ne edeceğim...

bende türkçe sürüm var bugün kendim yükledim. S5620cejc1 bu türkiye versiyonu orjinal.ama bunda türkçe karakter sorunu var.bunun bi üstü en son çıkan .yardımcı olurum

oner27

Üye
bende türkçe sürüm var bugün kendim yükledim. S5620cejc1 bu türkiye versiyonu orjinal.ama bunda türkçe karakter sorunu var.bunun bi üstü en son çıkan .yardımcı olurum

sen yardımcı olacaksan tamam ben yüklerim peki google maps 3.0.2 nin yanısıra başka birşey ekleniyor mu? task manager falan veya hızı artıyormu (yeteri kadar hızlı ama yine de olsun)

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
yok usta orjinal bendeki .yani google map var .tel zaten hızlı :D şuanda route 66 indiriyorum denicem olursa onuda yayınlarım

oner27

Üye
yok usta orjinal bendeki .yani google map var .tel zaten hızlı :D şuanda route 66 indiriyorum denicem olursa onuda yayınlarım

tamam ortak ben bekliyorum o zaman route 66 yı. geçen aynı bu siteden google 3,0,2 yi indirdim telefon çalıştırmadı eskiyi yükledim berbat oldu çaresine bakamadım bu route olursa çok güzel olur..

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
route 66 olmadı ama araştırıcam.ayrıca nette türkçe google map 3.0.2 var

GrafiXer

GrafiXer

Üye
merhaba arkadaşım s5620 türkçe orjinal firmware olduğunu yazmışsın byardımcı olabilirmisin? Şuanki mevcut firmwarem hata veriyor ve orj türkçe firmware bulamıyorum. Firmwareyi paylaşırsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler =)

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
S5620CEJC1

148.28 MB

BURDA İSTEDİĞİN KADAR VAR

GrafiXer

GrafiXer

Üye

S5620CEJC1

148.28 MB

BURDA İSTEDİĞİN KADAR VAR

Peki emeğine sağlık kardeşim son bir sorum olacak ve firmwareye başlayacağım:oke: Flash ile atarken bu başlıktaki resimdeki gibimi atayım ?? boot apps vs?

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
usta resimde ne görüosan uygula ;)

Üst Alt