GrafiXer
Üye
usta resimde ne görüosan uygula![]()
tmm kardeşim pm gönderebiliyorsan msnden görüşelim uygulama vs modifiye gibi konularda paslaşırız yeni paylaşımlar yapabiliriz

usta resimde ne görüosan uygula![]()

tmm kardeşim pm gönderebiliyorsan msnden görüşelim uygulama vs modifiye gibi konularda paslaşırız yeni paylaşımlar yapabiliriz![]()
denedikten sonra bir sonucu yazsana nasıl oldu die
evet usta ama ben telefonu evkurdan aldım üzerinde gelen yazılım bu .türkçe karakter sorunu var.5gün önce arkadaşa aldık teknosadan onunki normal.o yazılımı bulunca güncellerim.birde görev yöneticisi sadece hafıza dolduğnda çıkıyor deneyebilirsinizyani noralde yok
poker oyunu var google map3.0.2 varT-Mobile yazılımı bende de var. Almanca olarak, WLAN bağlantınızı kapatın, Şebeke bağlantınızı açın diyor lisans kaydı yaptırmak için. Tabii T-Mobile hattı olmadığı için, aktifleştiremezsin.birtane daha buldum TÜRKÇE.Tmobile samsung telefonlar için ürettiği sürüm.içinde birtane navigasyon programı var almanca çözemedimpoker oyunu var google map3.0.2 var
S5620BOJE1
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
T-Mobile yazılımı bende de var. Almanca olarak, WLAN bağlantınızı kapatın, Şebeke bağlantınızı açın diyor lisans kaydı yaptırmak için. Tabii T-Mobile hattı olmadığı için, aktifleştiremezsin.
çok sağol usta
evet çalışıyor.
diğer sayfalarda varmış görmedim özür...bende türkçe sürüm var bugün kendim yükledim. S5620cejc1 bu türkiye versiyonu orjinal.ama bunda türkçe karakter sorunu var.bunun bi üstü en son çıkan .yardımcı olurum
S5620CEJC1
148.28 MB
BURDA İSTEDİĞİN KADAR VAR