GT-S5620 MONTE Firmware TÜRKÇE...HERŞEY AÇIK VE NET

Sponsorlu Bağlantılar

ATOM6

Üye
XX = Avusturya, Belçika, Fransa, Almanya, Macaristan, İtalya, İspanya, İngiltere
türkce değilki bu verdiğin versiyonlar

ckarataş

Üye
RESİMDE Hangi dosyalar oldugu anlasılmıyor son kısımları görünmüyorda ayrıca orjinal haline tekrar nasıl cevriliyo resimli olarak anlatırsanız cok iyi olacak benim cihaz su an acılmıyor baglantı hatası veriyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Kurtsalim

Kurtsalim

Üye
Güzel olmuş

avmehmet

Üye

Bu adreste s5620jtjj2 versiyonu var ve türkçe qwerty klavyede mevcutmuş ama siteden bir türlü dosyaları inderemedim. üye oldum yine beceremedim. bu siteden dosya indirmeyi bilen veya indiren varsa dosyaları başka dosya barındırma sitelerine atıp paylaşırsa güzel bir paylaşım olur.

eh 206

Üye
Usb kablom yanımda değil.Bluetooth ile yapamazmıyım aynısını.lütfen acil yardım! :ağlarım:

CorpseGroom

CorpseGroom

Üye
    Konu Sahibi
XX = Avusturya, Belçika, Fransa, Almanya, Macaristan, İtalya, İspanya, İngiltere
türkce değilki bu verdiğin versiyonlar

lütfen bilmeden cevap yazmayınız:bann:

--------------- Ekleme ---------------

RESİMDE Hangi dosyalar oldugu anlasılmıyor son kısımları görünmüyorda ayrıca orjinal haline tekrar nasıl cevriliyo resimli olarak anlatırsanız cok iyi olacak benim cihaz su an acılmıyor baglantı hatası veriyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

resimde herşey açık .anlaşılsın diye 1280*800 olarak ölçülendirdim resmi.biyerde hata yaptığın için açılmıyor.ayrıca en son sürüm çıktı sorumda S5620JTJL2 diye aratırsan bulursun

darkangelsss

Üye
cejc1 i yükledim ama telefon açılmadı sonra tekrar jtjl2 yi yükledim bundaki sorun rehperde güncelle modunda ikinci bir no girmek istediğinde önceki noyu siliyor birde mesaj yazarken herseferinde tr karakteri seçmek gerekiyor kayıtlı kalmıyor ne yapmalıyım yardım lütfen

musasolmaz2

Üye
dsdsdsfdsf

polo128

Üye
ya arkadaşlar ne işe yarıyor bu açıklayabilirmisiniz Monte kullanıcısıyım artısı ne olacak

Sercan GT

Üye
Arkadaşlar ben aynı şekilde uyguladım hata veriyor (****** no error port ) dio yawrımcı olurmusunuz?

Üst Alt