gsm tracker(beleş gprs bilen varmı?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erhan88

Üye
    Konu Sahibi
gsm tracker(beleş gprs bilen varmı?)
arkadaşlar arkadaşta gördum baya karmaşık bişey oldugu için anlamadı bu gsm tracker diye bi program var ve telde bi kaç ayarlamayla gprs i bedava kullanabiliyomuşuz çok süper birşey arkadaşın telefonundan saatlerce dolaştık internette mp3 video oyun vs herşeyi indirebiliyoruz kısacası beleş internet.aranızda bunu bilen varsa lütfen anlatabilirmi?

AHMET2525

AHMET2525

Üye
gerçekten böyle birşey varsa çok güzel olur erhan88 sen bunu yapanı gördünmü kullananı yoksa birisinden mi duydun.

Exalans

Exalans

Üye
gsm tracker burda ama alakası beleş gprs le keklemişler galiba dostum

madhead

madhead

Üye
bu gsm tracker ne işe yarar peki..

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Arkadaşın seni fena işletmiş dostum! :) programla o iş olsaydı, bizim operatörlerin müdürlerini cami avlusunda mendil açmış otururken görürdük! Gsm tracker şebeke ile ilgili bilgi almaya yarıyor olabilir...

erhan88

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lutfen bilmeden ukala cvplar atmayın (işletmiş keklemiş vs) arkadaşımın telefonundan günde 6 saat gprs kullanabiliyoduk ve konturun k si gitmiyodu indirebildigimiz kadar şey indirebiliyoduk biraz kompleks bişeydi arkadaşımada arkadaşı yapmış nasıl yaptıgını anlamamış o yuzden bana anlatamadı eğer bilen bi arkadaş varsa burda anlatsın yoksada sırf post sayınızı arttırmak için boş boş mesajlar atmayın(üstüne alınması gerekenler alınsın)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
arkadaşlar lutfen bilmeden ukala cvplar atmayın (işletmiş keklemiş vs) arkadaşımın telefonundan günde 6 saat gprs kullanabiliyoduk ve konturun k si gitmiyodu indirebildigimiz kadar şey indirebiliyoduk biraz kompleks bişeydi arkadaşımada arkadaşı yapmış nasıl yaptıgını anlamamış o yuzden bana anlatamadı eğer bilen bi arkadaş varsa burda anlatsın yoksada sırf post sayınızı arttırmak için boş boş mesajlar atmayın(üstüne alınması gerekenler alınsın)

madem beceriklisin kendin bul yaaa! kimse bilmiyor işte, ben bilmiyorsam diğer arkadaşlarda bilmez, çünkü burada yenilikleri birbirimizle paylaşıyoruz, kimseyle gizlimiz saklımız yok..!!! :oku :oku birde benim 500msjım bana yeter koçum...

HackMan

Üye
öyle bir yöntem veya açık belki vardır ama gsm tracker ile alakalı değil sanırım

gsm tracker denen olay, cep telefonlarının takibi sağlıyor, örneğin büyük şirketlerin çalışanlarına dağıttığı cep telefon hatlarını bir harita üstünden izliyor çalışanım nerde hangi sokakta nerde geziyor falan gibi takip ediyor

bakınız: turkcell ekipmobil

ama diğer hususta bedava gprs ben daha duymadım ama belki bir takım ayarlarla yapılıyordur fakat GSM operatörleri farkeder farketmez bunu da kapatırlar

erhan88

Üye
    Konu Sahibi
madem beceriklisin kendin bul yaaa! kimse bilmiyor işte, ben bilmiyorsam diğer arkadaşlarda bilmez, çünkü burada yenilikleri birbirimizle paylaşıyoruz, kimseyle gizlimiz saklımız yok..!!! :oku :oku birde benim 500msjım bana yeter koçum...
seviyeli ol lütfen ben sana bilmiosan konuşamazsın demedimki ama hem bilmiosun hemde üstelik bana salak muamelesi yapıyosun kusura bakma ama görmezden gelemem ya adam gibi yazarsın "öle bişi duymadım ama olabilir diye" yada konuşmazsın konuşuncada böyle oluyo göruyosun.seviyeyi koruyun

hackman@
dostum haklısın tam olarak gsm trackerın işlevi diil bu zaten bikaç ayarlamayla yapılıyodu ve gerçekten baglanması bile çok karışıktı nese belki bulan birini bulurumda sora gelir paylaşırım burda.herkese iyi forumlar

UndeRqRo.uNd

Üye
Lütfen sakin,
Arkadaş duyduğu bi konu hakkında çözüm istemiş doğru olup olmaması onun sorunu değil , bilgi yanlışsa nedeniyle bildirilir konu kapanır.

Ayrıca cevaba verilecek niteliğin postla alakası yok arkadşlar postu çok olan daha çok konuşur ya da rütbeli olananın sözü geçer gibi bi şey olamaz.
Saygılar.

erhan88

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen sakin,
Arkadaş duyduğu bi konu hakkında çözüm istemiş doğru olup olmaması onun sorunu değil , bilgi yanlışsa nedeniyle bildirilir konu kapanır.

Ayrıca cevaba verilecek niteliğin postla alakası yok arkadşlar postu çok olan daha çok konuşur ya da rütbeli olananın sözü geçer gibi bi şey olamaz.
Saygılar.
saolasın dostum.bazı arkadaşlar forumun ne oldugunu anlamamış neyse konu sapmasın.galiba bilen hiç kimse yok ben arkadaştan ne yapıp yapıp ögrenirim bunu. biraz sabır tabi

djbugra

djbugra

Üye
Ben de daha önce D600 de yapmıştım bu ayarı baglanabiliodum.Kontör falan gitmiodu.Hatta işi bi ara abartım Pc'e baglamiştim pc den bedeva interete baglaniodum tabiki baya yawaş bi bağlantı. sonra girmemeye basladi umursamadım ben de ama tekrar bi arastirip size dönerim..Saygilarimlaa Artık E900 Zamanı tavsie ederim : ))

erhan88

Üye
    Konu Sahibi
peki o yaptıgın zamanlar bu gsm trackerla bi işin oldumu bedava kullanabilmek için?

Exalans

Exalans

Üye
dostum olayı araştırdım sanırım bunlarla ilgisi var daha öncedende benim açtığım konuda olduğu gibi
1-)bluetooth veya wi-fi aracılığıyla bilgisayara bağlanıp bilgisayarın internet hattını kullanıp cepten internete bağlanıyor tracker bununla alakası var bağlantı ayarlarını düzenliyor olabilir

2-)cepten daha öncede kampanyalar dahilinde belli bir miktar kontör karşılığı belli bir süre internet bağlantı hakkı verilmiş olabilir

3-)kaydedilen bir proğramla daha önceden girdiğiniz siteler kaydedilir tekrardan üvretsiz gezebilirsiniz

erhan88

Üye
    Konu Sahibi
dostum olayı araştırdım sanırım bunlarla ilgisi var daha öncedende benim açtığım konuda olduğu gibi
1-)bluetooth veya wi-fi aracılığıyla bilgisayara bağlanıp bilgisayarın internet hattını kullanıp cepten internete bağlanıyor tracker bununla alakası var bağlantı ayarlarını düzenliyor olabilir

2-)cepten daha öncede kampanyalar dahilinde belli bir miktar kontör karşılığı belli bir süre internet bağlantı hakkı verilmiş olabilir

3-)kaydedilen bir proğramla daha önceden girdiğiniz siteler kaydedilir tekrardan üvretsiz gezebilirsiniz
3üde degil dostum biraz sabredin arkadaş gelicek yakında ögrenicem nasıl bişey oldugunu ama kesinlikle yanılma degil yani var böyle bişey

perfectlover

Üye
erhan88 kardeşim,
Bahsettiğin olay kesinlikle mümkün değil. Dikkat edersen "kesinlikle" diyorum. Arkadaşın hangi hattı kullanıyor bilmiyorum ama örneğin Telsim'se 750 kontöre GPRS bedava. Turkcell'in yeni kampanyasında 100 kontöre yine GPRS bedava. Sanırım Avea'da da böyle bir kampanya var. Yani arkadaşın bu 3 hattan birinde böyle bir avantajdan faydalanıyor olabilir. Eğer sen "GSM Tracker" programının bu işi yaptığında hala ısrarlıysan şunu dene: Arkadaşının hattından farklı bir Operatöre ait bir hattı o telefona tak ve öyle dene. Ayarlarını da elle yaparsınız ve bunu evde değil dışarıda dene. Sonuç itibariyle böyle bir şey gerçek değil.

erhan88

Üye
    Konu Sahibi
perfectlover
bende eger başkasından duysaydım sizin gibi tepkiler verirdim zaten merak etmeyin ama bu gözumle gördugum bi olay.gerçekten var öyle bişey.biraz daha sabredin pazartesi okullar başlıyo göruşecem arkadaşla umarım anlamıştır nasıl yapıldıgınıda banada anlatır

perfectlover

Üye
Peki dediğin gibi olsun bakalım bu konuda cevap bekliyoruz.

kubilay212

kubilay212

Üye
boyle bır uygulama varsa cok guzel

bilge77

Üye
Ben Biliom Bu Işi Bi Arkadasım Yapıodu Bası Belaya Girdi Bence Hiç Urasmayın Derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt