Grunge by HaSaNd

Sponsorlu Bağlantılar

Ceydam81

Üye
Teşekkürler :))

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
rıca ederım

omer.talha

omer.talha

Üye
yüklesem açılırmı acep tel

exp_l0it

exp_l0it

Üye
rica ederim dostum bır de ben bakayım sorun olmazsa haftaya atarım sana tel. Hacklıse bana tester olurmusun ?
bazen pek müsait olmayabilirim ama, olurum evet :)
bunlar 5228 ,(5230 tck v2) cfw sinden. s60v5 için sorunlu yerler az çok belli. benim üstteki yazıda bahsettiğim ise kırmızı kutu içindeki beyazlıklar. şeffaf ile değiştiğinde koyu mavi renkte saçmalıyo

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
bazen pek müsait olmayabilirim ama, olurum evet :)
bunlar 5228 ,(5230 tck v2) cfw sinden. s60v5 için sorunlu yerler az çok belli. benim üstteki yazıda bahsettiğim ise kırmızı kutu içindeki beyazlıklar. şeffaf ile değiştiğinde koyu mavi renkte saçmalıyo

tmm teşekkurler dostum

SeLFISH

SeLFISH

Üye
Ellerine sağlık kardeşim. Şu 1. Önizlemedeki uygulama ne kardeşim karşılaşamadım birtürlü o çoklu widget sanırım ismini söylesen yeter kardeşim. Temaların çok kaliteli tekrar ellerine sağlık :)

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağlık kardeşim. Şu 1. Önizlemedeki uygulama ne kardeşim karşılaşamadım birtürlü o çoklu widget sanırım ismini söylesen yeter kardeşim. Temaların çok kaliteli tekrar ellerine sağlık :)
coklu wıdget degil dostum sadece kısayol ekleyerek duzenledım
coklu wıdget degil dostum sadece kısayol ekleyerek duzenledım

SeLFISH

SeLFISH

Üye
Anladım kardeşim sağol

- S.O.U.L.F.L.Y -

- S.O.U.L.F.L.Y -

Üye
:tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt