bhdr-kr
Üye
Arkadaşlar konu hakkında biraz araştırma yaptım güneşteki patlamalar yüzünden kaynaklanıyormuş sorun.Bu patlamalar sırasında oluşan bir etken uydu ile gps cihazları arasındaki iletişimi etkiliyormuş.Uzun bir süredir gps cihazlarında konum bulma sorunu yaşanıyormuş.Bende 701'de bu aralar sorun yaşamaktayım umarım kısa sürede düzelir.
Bende de aynı sorun vardı hocam sonradan telefona downgrade yaparken telefonun entegresini yaktım kurtardılar telefonu.Şimdi telefon 15-20 saniyede konumu tam olarak buluyor internet olmadan.Zaten internetten bağlanırsam en az 300metre içindeki konumu buluyor ama uydudan tam yeri buluyor.
biraz önce nokıa destek hattını aradım durumu anlattım.. önce konumlama yöntemlerinde hepsini açın ve konumu bulmasını bekleyin bulunca yine konumlama yöntemlerinden sadece tümleşiği secin ve tekrar konum bulmasını bekleyin dedi. ki bu ilk seferde 45 dk yı bulabilir diyo.. daha sonra kısa sürede bulacakmıs yerimi . bunlarda olmazsa servise vermemi istedi . servisede veren fakat aynı sorunu devam eden arkadaslarımda var dedm sonra nokıa ya mail atmamı sürüm iyileştirme için talepte bulunmamı istedi.. ki tek çare o kaldı
Arkadaşlar 45 dk ne ya ? Diğer telefonlar 45 dk mı buluyorda size öyle saçmalamış servis. Sorun olduğu belli fp2 de düzeldimi bilmiyorum flash atmadan öğrenemeyeceğim. Navifirmden uygulamayı çekti malesef nokia. YEniden sorunlar gidince flash atıp kontrol edeceğim..
nokia 603 fp2 yüklü ve sorun hala var artık sürüşte hiç bulmuyo
- - - Eklendi - - -
bunun başka bi çözümü olmalı sanki gps modülü bozuldu doğru çalışmıyo
- - - Eklendi - - -
bunun başka bi çözümü olmalı sanki gps modülü bozuldu doğru çalışmıyo
Sanırım flash atmadın sende. Güncelleme tekrar gelince flash atacağım navifirme düşünce yazılım. Ozaman kesin sonuç alabiliriz. Üstüne kurduğumuz için etki etmemiş olabilirr
Bende de aynı sorun vardı hocam sonradan telefona downgrade yaparken telefonun entegresini yaktım kurtardılar telefonu.Şimdi telefon 15-20 saniyede konumu tam olarak buluyor internet olmadan.Zaten internetten bağlanırsam en az 300metre içindeki konumu buluyor ama uydudan tam yeri buluyor.
Arkadaşlar 45 dk ne ya ? Diğer telefonlar 45 dk mı buluyorda size öyle saçmalamış servis. Sorun olduğu belli fp2 de düzeldimi bilmiyorum flash atmadan öğrenemeyeceğim. Navifirmden uygulamayı çekti malesef nokia. YEniden sorunlar gidince flash atıp kontrol edeceğim..
flash attım yine olmadı arkadaşım
Bilmiyorum sonumuz ne olcak. Navifirme Güncellemeyi tekrar koysunlar bir flashlıyım ozamana kadar sabredeceğim..
Bilmiyorum sonumuz ne olcak. Navifirme Güncellemeyi tekrar koysunlar bir flashlıyım ozamana kadar sabredeceğim..
Arkadaşlar C6 01 kullanıyorum bu güne kadar bütün güncellemelerimi pc den yaptım heck falan anlamam ama belleyi güncellemeden öncede hafıza kartımı yapılandırmıştım hiç bir sorunda yaşamdım ki nevigasyonu bayada sık kullanıyorum özellikle şehir içinde çok kullanışlı saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?