bende n 95 var ve yuklu bu program.kullanıyorumda gayet guzel.arkadaslar bu nokia maps. yani onceden belirlenmıs guncellenemeyen kurulu bi harita,yani bunda bı yere baglanmaya gerek yok zaten harita hazırda mevcut.n 95 lerde gps bu ama ayrıyeten bı gps aygıtınız varsa baglanıp yada ınternet veya gprs ile baglanıp guncelleyebilirsiniz.ayrıca sesli bilgide turkçede mevcut rotayı turkce dınleyebılıyorsunuz..cok guzel bir programm.
Programı yükledim N73 e normal çalıştı ama hiç bi yeri bulmuyo yani ankara felan hiç bi yer gelmiyo sonuç bulunamadı diyo yoksa program çalışıyo ger.ekten ama bulmuyo anlamadım
pc map loader programıyla istediğiniz haritaları indireceksiniz.gps cihazı olmayan telefonlarda cevrimdisi olarak kullanabilirisinz.yeni turkce ses prosuda eklendi.antalya izmir vs sokak sokak var.iki noktayı şaretle ve rota belirle diyorsunuz.size gideceginiz yolu veya alternatif rota ve sesli olarak tarif ediyor.sehirler arası gitmek icin gideceginiz istikametteki ugrayacagınız vilayet leride mola yeri olarak eklerseniz mukemmel sonuc veriyor.km vs.
Kimse arkadaşın emeqine çamur atmasın lütfen
N73 de denedim qayet qüzel çalışıyor türkiyeyi türkçe şekilde naviqate edebilen bi sistem kurdum qayet başarılı
Tşkler paylaşım için arkadaşım