GPS aygiti olmadan NAVIGASYON (bedava)

suriri

Üye
nokia map loader tam alorak tarif etsene bulamadımda

arkadaşım tel modeli soruyor N73 sekmelerde yok ki hangisi uygun olur onun yerine .

arkadaşım tel modeli soruyor N73 sekmelerde yok ki hangisi uygun olur onun yerine .

+1

bende aynı durumdayım. n73 var. tam anlamıyla gps olmasada bi harita yükleyip manuel kullanmak istiyorum uygun bi program bulamadım günlerdir.

ogrtmn85

Üye
n70 uyumlu diyor ama seçeneklerde yok.n70 e olmuyormu navigasyon

Dj nazmi

Üye
coooooooooooook guzeeeeeeeeeeel omus ellerine saglik saolllllllllll

PriveT

Üye
iyi de n73 için var demişsin de sitede select phone bölümünde n73 yok

Ben de bayagi bir zaman once orjinal siteden yuklemistim. Telefonum n73me. Hala kullaniyorum. Program normal calisiyor.
Programi navigator olarak kullanabiliyorsunuz ama tabiiki internete ya da gps ye baglanmazsaniz gercek zamanli olarak, sizinle birlikte hareket ederek gostermiyor. Sadece canlandirma yaparak gosteriyor, sabit 50km hizda. internete baglanirsaniz ucretli.
Ben simdi birde Gps-Bluetooth cihazi aldim. Ucretsiz olarak gps-navigator ozelligini de kullanabiliyorum. Hersey normal. Programin begenmediim yani hiz gostergesi yok ve harita sabit, yonler sabit, arac donuyor
Daha once hicbir navigasyon programini kullanmadigim icin, tomtom vb. birkac diger programi da deneyecegim. Hangisi daha iyi bilmiyorum.
Tavsiyelere acigim

kardeşim bu işin resimli anlatımını koyacak bir tane adam yokmu bu sitede?
N72 destekliyor yazmışsınız, ama nokianın listedinde N72 geçmiyo bu nebiçim iş? bunu destekleyen başka modelinkinimi yüklücez.
adam başlığı açmış sonrada kaçmış resmen. kimseye cevap vermemiş. bilmiyosan açma milletide uğraştırma.

phasan

Üye

kardeş verdigin linkte nz73 için yok konturol edermisin

uyumlu modellere bi göz at oraya n73 yazmışsın uyumlu modellerde yok

arslan34

Üye
kardeş 6120c olur yazmışşsın.sitede yok..

Delyyyy

Üye
tmm da nerdevar n73 dıe bı secenek. yok....

KOnuyu acan arkadaş güneşte fazla kalmiş . manyamış. onu herkez biliyor. milleti meşkul etme ayrıca kontor yiyor ayrıca telefonun gps özelliği olmasasa çalışmıyır. anladın mı kardeşim. benim telefonum 6110 navigator. yani gps var. ama harita yok. neyse hadi sana bol geyikler. adam akıllı bir program yok çalışan. baksakta kursak. her neyse.

uyumlu modellere e65 de yazmışsın ama nokıanın sitesinde e65 prosu yok...

maximert

Üye
Elinize Emeğinize Sağlık
Elinize Emeğinize Sağlık

--------------- Ekleme ---------------

Elinize Emeğinize Sağlık