GoogleMaps v2.3.0.9 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

gokhangokay5

Üye
Tşk kardeşim eline sağlık

djdeycan

djdeycan

Üye
benim tel N97 bugün telefona kurucam yarın gps le çalışıyormu yada ne kadar kaliteli diye bilgi veririm konu için teşekkürler

mitad

Üye
Kusursuz çalışıyor ve harika bir program. Teşekkürler.

djdeycan

djdeycan

Üye
telefona kurdum kusrsuz çalıştı ama gps özelliğini bulamadım bulan warmı ?

orhaan48

orhaan48

Üye
emeğine sağlık çok güzel ama neden gps bağlantısı değilde wifi internet sonuçta harita bize yolda lazım olcak ve bunun için neden kontur harcayıyım yani gps daha mantıklı

aalimm

Üye
gps yanlış yer gösteriyor 400-500 metre

gok.san

Üye
çok güzel proğram emeğe sağlık

milestone

milestone

Üye
teşekkür ederim

TRUVAY

TRUVAY

Üye
Woow güzel

--------------- Ekleme ---------------

5800 NOKİA maps wifi ile ucretsaiz mi oluyor ?????

aytacerdem54

Üye
paylaşıp için teşekkürler. peki ne kadar zamanda yükleniyor ?

--------------- Ekleme ---------------

lütfen cvp 2 saati geçti hala yükleniyo diyo normalmi???

osmaha

Üye
yha büyüksün kardeşim daha ne diyim yha süper :oke:

abaroov

abaroov

Üye
öbürleri paylaşımsa bu ne? bu paylaşımsa öbürleri ne? :) şaka tabi nankörlük etmeyelim. sitede çok güzel başka paylaşımlar da var tabi.
dostum eline, yüreğine, emeğine sağlık.

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

taby

Üye
Benim anladıgım kadarı ile arkadaslar olay şu, üstadlar yanlışım var ise düzeltsinler. Google maps sadece bir harita. GPS ile bu harita üzerinde sizi konumlandırıyor hepsi bu. Diğer GPS programlarından farkı harita olarak "uydu fotoğraflarını" kullanması, başka bir numarası yok. Hatta dezavantajı var. Şöyle ki; diger GPS programlarında harita telefonun hafızasına 8-9 MB civarında bir dosya olarak yüklenip hazır halde beklerken bu programda surekli internetten harita indirmek zorundasınız. Wi-Fi bağlantı kullanabiliyor olması güzel ama GPS evde oturdugunuz yerde kullanılası bir icad olmadıgından evinizde ki Wi-Fi bir işe yaramayacaktır. Sitede "Sygic" adlı GPS programını aratın indirin kurun, kontörle internetle uğraşmayın.

Ne zaman ki Google ülke ülke harita yayınlar "alın bunu telefonunuza kaydedin de internetle felan uğraşmayın artık" der, o zaman bu program WOOW luk bir program olur. Ama harita uydu fotografları seklinde oldugu icin tahminim dosya cok büyük olacaktır...

musa1253

Üye
elinize sağlık

çağlar23

çağlar23

Üye
süper

^^Positive^^

Üye
teşekkürler.......

edarguner

edarguner

Üye
teşekkürler

MUZURALİ

Üye
ilk defa trabzonda kullandım süper gps ile gittin her yeri görüyorsun teşekkürler kardeş

fatihkatar

Üye
çok sağol

Üst Alt