GoogleMaps v2.3.0.9 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

sselo_01

Üye
kontör gidiyormu

csher

csher

Üye
program süper tşk ederim fakat türkiye haritasını komple nasıl yukleyebilirz??

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
tek sorunu önce kaydediyo ama sonra hafızasında tutmuyo... programdan çıkış yaptıktan sonra ya da teli kapattıktan sonra herşeyini temizliyo... bu sorunu yalnız ben mi yaşıorum bana bi yardım ederseniz sewinirim

death993

Üye
yaa ben 5800 en son günceleştrmyei yaptıktan sonra telfondaki indirilnler münüsü gitti yane downloald

mözalp

Üye
her kim paylaştıysa ellerine sağlık hakketen harika bişi ....çok güzel bi program

murat kalkar

Üye
gps desteği varmı acaba. teşekkürler

etgaaa

Üye
kardeş ben kuramadım bozuk dosya diyo

cexer

cexer

Üye
arkasaşlar bende Nokia 5800 XpressMusic var bu programı nadıl kuracaz cep telefonuna....
Yardımcı olurdanız sevinirim

PhoenixKing

Üye
Kontör gidiyor mu?

zfr_1

zfr_1

Üye
Evet iste en kullanıslısı Fakat Wi-Fi gerektiriyor
Hafizaya goruntuleri aldiktan sonra da kullanabiliorsunuz
Aynı Nokia Maps daki gibi

demiş bir arkadaşımız yorumlarda ama türkiye haritası nerden indirip nasıl atacağız bu programa?

japonis17

japonis17

Üye
5800 için google'in orjinal sitesinden yükledim sorunsuz çalışıyor fakat orda şöyle bir uyarı var. 'Paket veri bağlantısı gerekir uzun süreli kullanımda maliyet yükselebilir sınırsız bağlantı ve veri paketi ŞIDDETLE TAVSIYE EDILIR. Uyarısı var arkadaşlar navigasyon desteği 5800 için yok . Paylaşım için teşekkürler

mumi_abi

mumi_abi

Üye
kontor gidiyomu kullanınca

japonis17

japonis17

Üye
sular seller gibi gider arkadasim

sabourne

Üye
arkadaşlar ben programı 1 seneden fazladır kullanıyordum nokia e65 te. tabi onda GPS yok ama cadde sokak bulmada yardımcı oluyordu. son 2 aydırda 5800 da kullanıyorum. bugün keşfettim 5800da bu programda GPS i kullanabiliyormuşum. hatta 100 metrelik bi yolda yürürken sürekli açık bıraktım. saniye saniye konumumu güncelledi. hatta => işareti ile gittiğim istikameti bile gösterdi. ama yol tarifi varmı bilmiyorum sadece haritayı yüklerken internet veya GPRS bağlantısı gerekiyo. oda benm tarifemde çok cüzi... :))

ayrıca bendeki sürümü 3.3.1 (aveanın wap sitesinden indirmiştim). ama sürümün altında
Platform: SymbOS-S60v3-Nokia
yazıyor. bu bendeki sürüm s60v3 için anlamına mı geliyor??

aykutemre

Üye
bende de 5800 var.kablosuz bağlanıyorum google maps e kontör gider mi yine de?

ahmetusta37

Üye
ben de buradan indirdim gerçekten güzel.Yalnız konumum İstanbul göründü.O nasıl oldu anlayamadım :D harita işinde google bir numara ve gps ile kullanabilirsek mükemmel olur.GPS ile kullanan arkadaşların daha detaylı bilgi vermesini rica ediyorum.

kara-bela

kara-bela

Üye
6233 olurmuuu acaba

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
tyyyyyyyy

ycetin2005

Üye
eyvallah kardeşşşşşş

akrcakrc

Üye
Arkadaşlar ben 5800 a kurdum ve sorunsuz şimdilik.Bazı arkadaşlar nasıl kurulacağını sormuşlar Hemen anlatalım. Telefonunuzun içinde install die bi klasör var onun içine bilgisayardan direk kopyalayın.Daha sonra teli bil. çıkartıp Menü-Ayarlar-Uyg. Yöneticisi. Orada kopyaladığınız dosyayı göreceksiniz.Sonrası malum kur deyin.Bi ara yazılım telefonla uyumlu değil diyor ama uyumlu merak etmeyin.Eğer Wi-fi yoksa kontör yer tabii.Ama çok cüzi bi miktar.

Üst Alt