Haber Google Nereye Gidiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Ben olanı söyledim Android kullanılmaz mı dedim ? Java sanal makinası üzerinde çalıştığı sürece bu sorunları olacak dedim. Tabiki herkes sevdiği sistemi kullanır ama kasmadığını iddaa etmek polyanacılık. Amiral gemisi denen cihazlar bile saçmalıyor. 4 GB ram yapsınlar benim laptopla aynı donanıma geliyor belki o zaman kasması kalmaz :D :D
Ayrıca özellikle Androidde Samsung kullanıcıları ayrı bir fanatik plastiğe verdikleri o kadar paradan mıdır nedir bilmiyorum garip bir savunma içine giriyorlar. Ben hiç birinin fanatiği değilim neyse doğru söyleyeceksin İOS stabil hızlı uygulama mağazası hem iyi ve kalite olarak iyi gel gör ki bluetooth bile anca kendi cihazlarıyla haberleşen saçma sapan kısıtlılık abidesi. WP8 stabil hızlı hızla gelişen bir işletim sistemi ama mağazası baya geride. Android yıllardır her sürümde stabiliteyi aşıcaz dedikleri ve yıllardır becerilemedi, uygulama mağazasında çok fazla uygulama olmakla birlikte işe yarar uygulama sayısı az olan ama uygulamalara genelde para verme derdi olmayan ucuz modellerde tamamen çöp iyi paralar verilen cihazlarda idare eden bir sistem.
He ya nedir şu fanatiklerden çektiğimiz :D

Al bir kap çok mu zor ? Ben de memnun değilim ama sonuçta gün sonunda beni kurtaracak olan malzeme değil yazılım.

Bu arada kasmalar için birebir devamız Nexus var ister miydin :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Al bir kap çok mu zor ? Ben de memnun değilim ama sonuçta gün sonunda beni kurtaracak olan malzeme değil yazılım.

Nexus konusunda kim ne derse desin dediğiniz gibi diğer samsung s serisinden felan hızlı.
+1:spr

Türe

Türe

Üye
Nexus konusunda kim ne derse desin dediğiniz gibi diğer samsung s serisinden felan hızlı.
+1:spr
Ben samsung üzerinden Android'e dil uzatılmasını anlamam. Sonuçta saf android nexuslarda var ve ios kadar hızlı değil mi ? O zaman sorun yok :) Samsung kendi zimbirtilariyla cihazi sisiriyor. Bize dusense kullanmiyorsak bunlari devre disi birakmak bu kadar basit :good:

Zaten devre dışı bırakınca performans artışını herkes görecektir.

• Beğen
Tepkiler: Invoke, oznkrts ve ~N.A.W.Y~
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ben samsung üzerinden Android'e dil uzatılmasını anlamam. Sonuçta saf android nexuslarda var ve ios kadar hızlı değil mi ? O zaman sorun yok :) Samsung kendi zimbirtilariyla cihazi sisiriyor. Bize dusense kullanmiyorsak bunlari devre disi birakmak bu kadar basit :good:

+ olarak ek programlarda var ram temizleyici felan ve cidden işe yarıyor kendi galaxyimde deniyorum.(sgs wifi 5.0)

Türe

Türe

Üye
Temizleyici ise yarar ama bataryadan götürür biraz

PriZm

PriZm

Üye

+1

Ama malesef herkes Android'i hTC de olan Sense ile özelleştirilmiş, yada Sony de olan Timescape ile özelleştirilmiş, yada Samsungun hantal Touchwiz'inden ibaret sanıyor.

Hız konusunda gerekli açıklamayı yapmışsın pek söylenecek birşey kalmamış.

Ayrıca belirtmek isterimki Android Jelly Bean ile stabilitede epey çıtayı yükseltti.Bir Nexus vs kullanmadan kör şekilde laf sallamayı bırakın bence.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Türe
Türe

Türe

Üye
+1

Ama malesef herkes Android'i hTC de olan Sense ile özelleştirilmiş, yada Sony de olan Timescape ile özelleştirilmiş, yada Samsungun hantal Touchwiz'inden ibaret sanıyor.

Hız konusunda gerekli açıklamayı yapmışsın pek söylenecek birşey kalmamış.

Ayrıca belirtmek isterimki Android Jelly Bean ile stabilitede epey çıtayı yükseltti.Bir Nexus vs kullanmadan kör şekilde laf sallamayı bırakın bence.

Yapma dostum deme öyle biz gerçek bir işletim sistemi kullanmıyoruz ki a aa (!) :ehe

• Beğen
Tepkiler: Invoke
PriZm

PriZm

Üye
Yapma dostum deme öyle biz gerçek bir işletim sistemi kullanmıyoruz ki a aa (!) :ehe
Forumda bi arkadaş vardı adını unuttum java androidden daha iyi diyordu acaba dediği doğrumu çıktı? Hani şu Nova 3 HD ile java olanı kıyaslayan?

( :ehe )

Türe

Türe

Üye
Forumda bi arkadaş vardı adını unuttum java androidden daha iyi diyordu acaba doğrumu? Hani şu Nova 3 HD ile java olanı kıyaslayan?

Hatırladım yazık ya napsın bilmeyince bocalıyordu :ehe

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Valla fena olmazdı Android düşmanı değilim kullanırım niye kullanmayayım ama ben kişisel olarak telefona 1.000 TL üzeri vermeyi doğru bulmuyorum yani param olsa da bir telefona 1.000 TL den fazla para vermem. 1.000 TL aşağısı bir Android'te memnun etmez beni :)
Forumda bi arkadaş vardı adını unuttum java androidden daha iyi diyordu acaba dediği doğrumu çıktı? Hani şu Nova 3 HD ile java olanı kıyaslayan?

Hahaha :D Ciddi mi ? :D :D Java derken başka bir şeyle mi karıştırdı diyecem de Java ile karışacak bir şeyde yok ki :D

Türe

Türe

Üye
Amiiin! Dünya'nın dengesini kendimiz bozuyoruz, yani kendi sonumuzu kendimiz hazırlıyoruz! :vur: Hala da uyarılara rağmen devam ediyoruz :nono:
Gmd alabilirsin mesela saf android ve 1000 lira altı

PureFood

PureFood

Üye
Nexus 4 tam 1000 Tl sınırlarında geziyor alın ömürlük cihaz :D