Türe
Üye
Ben olanı söyledim Android kullanılmaz mı dedim ? Java sanal makinası üzerinde çalıştığı sürece bu sorunları olacak dedim. Tabiki herkes sevdiği sistemi kullanır ama kasmadığını iddaa etmek polyanacılık. Amiral gemisi denen cihazlar bile saçmalıyor. 4 GB ram yapsınlar benim laptopla aynı donanıma geliyor belki o zaman kasması kalmaz![]()
Ayrıca özellikle Androidde Samsung kullanıcıları ayrı bir fanatik plastiğe verdikleri o kadar paradan mıdır nedir bilmiyorum garip bir savunma içine giriyorlar. Ben hiç birinin fanatiği değilim neyse doğru söyleyeceksin İOS stabil hızlı uygulama mağazası hem iyi ve kalite olarak iyi gel gör ki bluetooth bile anca kendi cihazlarıyla haberleşen saçma sapan kısıtlılık abidesi. WP8 stabil hızlı hızla gelişen bir işletim sistemi ama mağazası baya geride. Android yıllardır her sürümde stabiliteyi aşıcaz dedikleri ve yıllardır becerilemedi, uygulama mağazasında çok fazla uygulama olmakla birlikte işe yarar uygulama sayısı az olan ama uygulamalara genelde para verme derdi olmayan ucuz modellerde tamamen çöp iyi paralar verilen cihazlarda idare eden bir sistem.
He ya nedir şu fanatiklerden çektiğimiz![]()
Al bir kap çok mu zor ? Ben de memnun değilim ama sonuçta gün sonunda beni kurtaracak olan malzeme değil yazılım.
Bu arada kasmalar için birebir devamız Nexus var ister miydin

: Hala da uyarılara rağmen devam ediyoruz