Haber Google Nereye Gidiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

partyhard

Üye
    Konu Sahibi
Google Nereye Gidiyor?
2013 yılı 3. çeyrek sonuçları açıklanan Google'ın değeri yalnızca bir çeyrek yıl içinde 17 milyar dolar arttı. Google, çok yoğun şekilde "rakipsiz" bir altın madenine dönüşüyor.

Dünyanın en değerli şirketlerinden Google'da mali yıla ilişkin üçüncü çeyrek sonuçları paylaşıldı. İlgili dönem içinde hisse başı kazancı 10.74 dolar olarak açıklanan Google'da ayrıca belirtilen dönemde 14.9 milyar dolar gelir elde edildiği belirtildi.
Şirket 2004'te halka arz edilmiş ve 100 dolar seviyesi ile borsa da işlem görmeye başlamıştı. Yani Google'ın değeri 9 yıl içinde 10 kat arttı.
Google, yapılan açıklamayla da değerine değer kattı; 979 dolarla tüm zamanların en yüksek hisse değerine ulaşıldığının açıklanmasının hemen ardından hisse değeri 1004 dolar seviyesine tırmandı. Böylelikle 1000 dolar psikolojik sınırı aşılmış oldu. Yeni hedef 1500 dolar.

Motorola'dan 1.18 milyar dolar
Google'ın Motorola'dan 1.18 milyar dolar, reklamlar ve diğerhizmetlerden 13 milyar dolar gelir elde ettiği açıklandı. Bir çeyrek içindeyüzde 10'dan fazla büyüyen şirketin piyasa değeri de 17 milyar dolara yakın bir artış yaşamış oldu.

Artles

Artles

Üye
Şimdi apple mı daha zengin google mi..

LimePie

LimePie

Üye
google arama motoruyla başladı şimdi android onun telefonda üretiyor tabi kar yaparlar

partyhard

Üye
    Konu Sahibi
motorola şaşırttı beni. bu kadar çabuk kar yapmaya başlaması ilginç. ama moto x çok iyi.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
O kadar kullanıcısının bilgisini satarak ve onların bilgilerini kullanarak reklam sektöründe dehşet para kazanmak zor olmasa gerek Google için.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
PriZm

PriZm

Üye
Bunca yıl Google servislerinin hepsini kullandığım ve hiç bir kötü olayın olmadığı gerçeği..

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve MaxipmaN
mehmettech

mehmettech

Üye
Google ucuşta :)

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
-Emre

-Emre

Üye
ben bu adamların kitabını bile okudum cidden hakediyorlar :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
evet hakediyorlar ama doğrusu bir rakip lazım hem daha hızlı gelişmesi için ve rekabet ortamı oluşması için bizim yararımıza olurdu ;)

berk2238

Üye
Bir yere gittiği yok ama ios7 nin hayal kırıklığı google yaradı.Android cihaz satislari artacaktir mutlaka

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Google'mı bizim eve giderken gördüm.:scooter: :gun1:Tamam tamam vurmayın :D

Şaka maka bir yana kullanıcı bilgilerini resmi olmayan yollarla bile satan, o kadar reklamı olan, bana göre çok basit android işletim sistemi olan bir şirketin bırakın da olsun yani ;)

-Emre

-Emre

Üye
mobilde rakip apple ama is aramaya gelince gecmek imkansiz o tabani oluşturmak yillar alir

Son düzenleme:
Türe

Türe

Üye
Google'mı bizim eve giderken gördüm.:scooter: :gun1:Tamam tamam vurmayın :D

Şaka maka bir yana kullanıcı bilgilerini resmi olmayan yollarla bile satan, o kadar reklamı olan, bana göre çok basit android işletim sistemi olan bir şirketin bırakın da olsun yani ;)
Basit ? Pardon ? :D

Bugünü tarihe düşün dostlar ; android Dünya'nın en basit sistemi imiş :ehe

• Beğen
Tepkiler: Neagf ve -Emre

partyhard

Üye
    Konu Sahibi
androidden daha kapsamlı sistem mi var ?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Basit ? Pardon ? :D

Bugünü tarihe düşün dostlar ; android Dünya'nın en basit sistemi imiş :ehe
Ahahaha yazımı görmediniz herhalde bana göre basit yazıyor orda.Bu kişiden kişiye değişebilir ve alay konusu değildir yapılamazda herkesin düşüncesine saygı göstermek gerekir.Ama siz onu başaramıyorsunuz herhalde sorun değil ben yine de saygı duyarım ;) . Basitten kastım kötü anlamda pek de değil aslında ama neyse. Bana göre wp gelişmemiş olsada daha iyi. Yine altını çizeyimde sazanlar takılmasın.

Son düzenleme:
Türe

Türe

Üye
Gelişmişlik göreceli değildir sorun burda.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Google Androide Hakim - Apple'da I Phone'a

-Emre

-Emre

Üye
gelişmişlik nesneldir, ancak bir şey farklı konularda gelişmiş ya da geri kalmış olabilir. Bu konuda sistemler arası decelendirme yapmak yanlış olur.