Google başarılı işler yapıyor ama Apple daha başarılı gibi geliyor bana.
applenın hisse senetleri gittikçe düşüyor.Evet arayüzden bahsettim ama suç bende yeni gördüm oraya arayüz yazmamışım.Arayüz ve gelişmişlik birbirini anlatacak kelimeler değil. Neyse mesele Arayüz ise ona kimse bişey diyemez zevk meselesi çünkü.
Gereksiz tartışma için özür dilerim.Yine yanlış anlaşılmışım neyse ben bu basitlikten kastım arayüzden bahsettim. Wp'nin arayüzü daha iyi bana göre dedim ama anlaşılmamış herhalde.
Zaten ben baştan beri gelişmişlikten bahsetmedim arayüzden bahsettim fakat bunu da yukarıda belirtmediğim için yanlış anlaşıldım. Konuyu büyütmeyelim.wp arayüzü de bana çok basit eski atari arayüzleri gibi geliyor herkes saygı duymalı karsisindakinin düşüncesine beklentiler çok farklı olabilir ama gelişmişlik çok ayri bize bencede bunu Microsoft bile bildiği için ilk uygulamaları ios ve android çikartiyor Nokia seven biliyim ama Wp bana bastan beri ters birkaç kez 520 almaya karar verdim ama telefona yazilim olarak bir turlu isinamadim malesef
Hisse senedi konusunda söylemedim. Yaptığı işler konusunda söyledim.applenın hisse senetleri gittikçe düşüyor.
Ben şahsen Android'e pek işletim sistemi diyemiyorum şahsen kendisi Java sanal makinası üzerinde sadece uygulama çalıştırıyor yoksa kendine özgü pek bir şeyi yok işletim sistemi demek adına. Zaten bu yüzden deli gibi ram yemekte.
Hayırdır dostum zoruna mı gitti ? Böyle şeyler koyacağına aksini iddaa et. Android java sanal makinası üzerinde çalıştığı sürece yüzlerce TL verdiğiniz cihazlardaki kasmalar donmalar devam edecektir. Tabi o kadar para verdiğin cihaz öyle olunca koyduğun fotoğraftaki gibi oluyorsunuz![]()
![]()
![]()

Hayırdır dostum zoruna mı gitti ? Böyle şeyler koyacağına aksini iddaa et. Android java sanal makinası üzerinde çalıştığı sürece yüzlerce TL verdiğiniz cihazlardaki kasmalar donmalar devam edecektir. Tabi o kadar para verdiğin cihaz öyle olunca koyduğun fotoğraftaki gibi oluyorsunuz![]()
![]()
![]()

Ben olanı söyledim Android kullanılmaz mı dedim ? Java sanal makinası üzerinde çalıştığı sürece bu sorunları olacak dedim. Tabiki herkes sevdiği sistemi kullanır ama kasmadığını iddaa etmek polyanacılık. Amiral gemisi denen cihazlar bile saçmalıyor. 4 GB ram yapsınlar benim laptopla aynı donanıma geliyor belki o zaman kasması kalmazHayır ben şunu anlamıyorum ; parayı veren biziz , memnun olan biziz , özellikleri kullanan biziz bu niye size dokunuyor ? İçerleyip bunları söylemen düşündürmedi değil. Herkes memnun olduğu , sevdiği , işini gören sistemi kullansın. Sen de hala kasma var demeye devam et.![]()

He ya nedir şu fanatiklerden çektiğimizGoogle para kazanıyor, züğürtler(söz meclisten dışarı =P ) çene yarıştırıyor![]()