Haber Google Nereye Gidiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
Google başarılı işler yapıyor ama Apple daha başarılı gibi geliyor bana.

-Emre

-Emre

Üye
google darma duman edecek burayı görün siz :oke:

• Beğen
Tepkiler: Neagf ve mesutgaga
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Yine yanlış anlaşılmışım neyse ben bu basitlikten kastım arayüzden bahsettim. Wp'nin arayüzü daha iyi bana göre dedim ama anlaşılmamış herhalde.

Türe

Türe

Üye
Arayüz ve gelişmişlik birbirini anlatacak kelimeler değil. Neyse mesele Arayüz ise ona kimse bişey diyemez zevk meselesi çünkü.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arayüz ve gelişmişlik birbirini anlatacak kelimeler değil. Neyse mesele Arayüz ise ona kimse bişey diyemez zevk meselesi çünkü.
Evet arayüzden bahsettim ama suç bende yeni gördüm oraya arayüz yazmamışım. :( Gereksiz tartışma için özür dilerim.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Yine yanlış anlaşılmışım neyse ben bu basitlikten kastım arayüzden bahsettim. Wp'nin arayüzü daha iyi bana göre dedim ama anlaşılmamış herhalde.

wp arayüzü de bana çok basit eski atari arayüzleri gibi geliyor herkes saygı duymalı karsisindakinin düşüncesine beklentiler çok farklı olabilir ama gelişmişlik çok ayri bize bencede bunu Microsoft bile bildiği için ilk uygulamaları ios ve android çikartiyor Nokia seven biliyim ama Wp bana bastan beri ters birkaç kez 520 almaya karar verdim ama telefona yazilim olarak bir turlu isinamadim malesef

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
wp arayüzü de bana çok basit eski atari arayüzleri gibi geliyor herkes saygı duymalı karsisindakinin düşüncesine beklentiler çok farklı olabilir ama gelişmişlik çok ayri bize bencede bunu Microsoft bile bildiği için ilk uygulamaları ios ve android çikartiyor Nokia seven biliyim ama Wp bana bastan beri ters birkaç kez 520 almaya karar verdim ama telefona yazilim olarak bir turlu isinamadim malesef
Zaten ben baştan beri gelişmişlikten bahsetmedim arayüzden bahsettim fakat bunu da yukarıda belirtmediğim için yanlış anlaşıldım. Konuyu büyütmeyelim.

NervousFCK

NervousFCK

Üye
Google yapıyo ya. :thumbup:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Ben şahsen Android'e pek işletim sistemi diyemiyorum şahsen kendisi Java sanal makinası üzerinde sadece uygulama çalıştırıyor yoksa kendine özgü pek bir şeyi yok işletim sistemi demek adına. Zaten bu yüzden deli gibi ram yemekte.

Türe

Türe

Üye
Ben şahsen Android'e pek işletim sistemi diyemiyorum şahsen kendisi Java sanal makinası üzerinde sadece uygulama çalıştırıyor yoksa kendine özgü pek bir şeyi yok işletim sistemi demek adına. Zaten bu yüzden deli gibi ram yemekte.

0MG90

0MG90

Üye
Yandex kendini Google rakibi olarak gördü ama yanından bile geçemez.

boran9999

boran9999

Üye
Her ay kredi kartıma 250-350 TL google tarafından fatura gönderiliyor normal ;)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Hayırdır dostum zoruna mı gitti ? Böyle şeyler koyacağına aksini iddaa et. Android java sanal makinası üzerinde çalıştığı sürece yüzlerce TL verdiğiniz cihazlardaki kasmalar donmalar devam edecektir. Tabi o kadar para verdiğin cihaz öyle olunca koyduğun fotoğraftaki gibi oluyorsunuz :D :D :D

AHKE

AHKE

Üye
garajdan nereye........

Türe

Türe

Üye
Hayırdır dostum zoruna mı gitti ? Böyle şeyler koyacağına aksini iddaa et. Android java sanal makinası üzerinde çalıştığı sürece yüzlerce TL verdiğiniz cihazlardaki kasmalar donmalar devam edecektir. Tabi o kadar para verdiğin cihaz öyle olunca koyduğun fotoğraftaki gibi oluyorsunuz :D :D :D

Hayır ben şunu anlamıyorum ; parayı veren biziz , memnun olan biziz , özellikleri kullanan biziz bu niye size dokunuyor ? İçerleyip bunları söylemen düşündürmedi değil. Herkes memnun olduğu , sevdiği , işini gören sistemi kullansın. Sen de hala kasma var demeye devam et. |-)

Kerim.

Kerim.

Üye
:):)

Invoke

Invoke

Üye
Google para kazanıyor, züğürtler(söz meclisten dışarı =P ) çene yarıştırıyor :ehe

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Hayır ben şunu anlamıyorum ; parayı veren biziz , memnun olan biziz , özellikleri kullanan biziz bu niye size dokunuyor ? İçerleyip bunları söylemen düşündürmedi değil. Herkes memnun olduğu , sevdiği , işini gören sistemi kullansın. Sen de hala kasma var demeye devam et. |-)
Ben olanı söyledim Android kullanılmaz mı dedim ? Java sanal makinası üzerinde çalıştığı sürece bu sorunları olacak dedim. Tabiki herkes sevdiği sistemi kullanır ama kasmadığını iddaa etmek polyanacılık. Amiral gemisi denen cihazlar bile saçmalıyor. 4 GB ram yapsınlar benim laptopla aynı donanıma geliyor belki o zaman kasması kalmaz :D :D
Ayrıca özellikle Androidde Samsung kullanıcıları ayrı bir fanatik plastiğe verdikleri o kadar paradan mıdır nedir bilmiyorum garip bir savunma içine giriyorlar. Ben hiç birinin fanatiği değilim neyse doğru söyleyeceksin İOS stabil hızlı uygulama mağazası hem iyi ve kalite olarak iyi gel gör ki bluetooth bile anca kendi cihazlarıyla haberleşen saçma sapan kısıtlılık abidesi. WP8 stabil hızlı hızla gelişen bir işletim sistemi ama mağazası baya geride. Android yıllardır her sürümde stabiliteyi aşıcaz dedikleri ve yıllardır becerilemedi, uygulama mağazasında çok fazla uygulama olmakla birlikte işe yarar uygulama sayısı az olan ama uygulamalara genelde para verme derdi olmayan ucuz modellerde tamamen çöp iyi paralar verilen cihazlarda idare eden bir sistem.
Google para kazanıyor, züğürtler(söz meclisten dışarı =P ) çene yarıştırıyor :ehe
He ya nedir şu fanatiklerden çektiğimiz :D