Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Kötü mü diyon yhau sen dedin Teolog olur diye :ehe
O zaman bir harf kaymasıyla Teoloh yapalım şunu :ehe

Sehzade

Üye
onemde kim durur xD

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aferim faruk

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sizlere bir sorum olacak :)
Açtığım konuya sonradan anket eklemek için konunun sağ üstünde duran seçenekler butonundan anket ekle diyerek ekliyordum ama konunun açılmasından sonra uzun bir vakit geçince burdan eklenmiyor :D sorum şu : Nerden ekleniyor :ehe

Sehzade

Üye
Sizlere bir sorum olacak :)
Açtığım konuya sonradan anket eklemek için konunun sağ üstünde duran seçenekler butonundan anket ekle diyerek ekliyordum ama konunun açılmasından sonra uzun bir vakit geçince burdan eklenmiyor :D sorum şu : Nerden ekleniyor :ehe
nedeni yok vbulletin scriptinde ayarlı bisey o duzeltilemez:D belki vbulletin yeni surumunde duzeltir ama sanmıyorum:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyse arkadaşlar ben çıkmak zorundayım..hepinize teşekkür ediyorum..biliyorsunuz bu hafta yoğunum beni mazur görün..hepinizi gönülden seviyorum..Allah'a emanet olun..iyi akşamlar..:bye2::bye2:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ne alaka yahu :s

Sehzade

Üye
neyse arkadaşlar ben çıkmak zorundayım..hepinize teşekkür ediyorum..biliyorsunuz bu hafta yoğunum beni mazur görün..hepinizi gönülden seviyorum..Allah'a emanet olun..iyi akşamlar..:bye2::bye2:
iyi aksamlar ustad bizde seni sewiyorz :sarıl::D

Sehzade

Üye
bazı scriptlerde bazı seyleri yapamazsn belli bi sureden sora aktif secenekler kapanır anket eklemek gibi
yıllardır webmaster olarak bunu kulanıyorum duzeldigini gormedim cogu zaman konuyu silip tekrar actım...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Nadir güle güle , Allah kolaylık versin Hayırlı Akşamlar.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Soruma cevap veren yok mu ?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İyi akşamlar Nadir

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
bazı scriptlerde bazı seyleri yapamazsn belli bi sureden sora aktif secenekler kapanır anket eklemek gibi
yıllardır webmaster olarak bunu kulanıyorum duzeldigini gormedim cogu zaman konuyu silip tekrar actım...

Hayır yahu ondan bahsetmiyorum :D Bunun başka bir yolu var onu soruyorum :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Enes bi fikrim yok kardeşim .

Ben de çıkıyorum , Mehmet Enes Faruk hayırlı akşamlar .

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Güven abi gitme yaa :(

Üst Alt