Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avast Premium 1 Yıllık Çekilişi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarkredBlue61
Üye
padişahim çok yaşa. parti kur oy vermeyen Selmanı şiy yapalım
O ictima bi kere
Sıpa derken
Eşşek mi insan evladı mı
Ben soğukta bile uyuyormuşum özelliklede balkonu çok severmişim oh mis temiz hava dermişim tabi ki değil
Balkonu geçtim pencere bile yarı açıkmış
En slt bodrum kat farelerle böcülerle örümceklerle oynarımışım anam zavallım çok çekmiş
Ben aklım erdiğinde yüksek giriş daire de idim kiraydı sonra ev alındı bu da senelerdir oturduğum ev iyisiyle kötüsüyle bütün anılarım bu evde
Benim eski adım Buğra imiş
Sinan koyalım demişler
Mahkemeye gidip adımı Değiştirmişler
Sanki çok lazım bi bilgiymiş gibi yazıyom bende ya ulan ben daha küçük yaşta mahkemeye gitmiş insanım orasın da havasını almışım
Ben de diyorum bu bendeki manyaklık acaba yaşadığım şeylerden ötürümü ki
Anam beni karnından düşürmek için elinden geleni yapmış ama bi türlü gebermemişim çok çekmiş garibanam
O çekmiş ben de çekiyom
Ne şiy yapcanız zorla mı ulen
Zaten beni bi şiy yapmadığınız kalmıştı
Bu arada destekçinim @MAERKEK
Mesaj birleştirildi:
Tehlike anında arkanda
Kötü bişi olmadığı zamanlarda yanındayım bunu bilesin @DarkredBlue61 dostluk bunu gerektirir
Örneğin biri bıçakla saldırsa arkana geçerim
Birinden para aldığında yanında olurum
O ictima bi kere
Sıpa derken
Eşşek mi insan evladı mı
Ben soğukta bile uyuyormuşum özelliklede balkonu çok severmişim oh mis temiz hava dermişim tabi ki değil
Balkonu geçtim pencere bile yarı açıkmış
En slt bodrum kat farelerle böcülerle örümceklerle oynarımışım anam zavallım çok çekmiş
Ben aklım erdiğinde yüksek giriş daire de idim kiraydı sonra ev alındı bu da senelerdir oturduğum ev iyisiyle kötüsüyle bütün anılarım bu evde
Mesaj birleştirildi:
Benim eski adım Buğra imiş
Sinan koyalım demişler
Mahkemeye gidip adımı Değiştirmişler
Sanki çok lazım bi bilgiymiş gibi yazıyom bende ya ulan ben daha küçük yaşta mahkemeye gitmiş insanım orasın da havasını almışım
Ben de diyorum bu bendeki manyaklık acaba yaşadığım şeylerden ötürümü ki
Anam beni karnından düşürmek için elinden geleni yapmış ama bi türlü gebermemişim çok çekmiş garibanam
O çekmiş ben de çekiyom
Ne şiy yapcanız zorla mı ulen
Zaten beni bi şiy yapmadığınız kalmıştı
Bu arada destekçinim @MAERKEK
Mesaj birleştirildi:
Tehlike anında arkanda
Kötü bişi olmadığı zamanlarda yanındayım bunu bilesin @DarkredBlue61 dostluk bunu gerektirir
Örneğin biri bıçakla saldırsa arkana geçerim
Birinden para aldığında yanında olurum
Maşallah Maşallah Emrah Seni Görse,Dizi Fİlm Sektörünü Sana Devredermiş Heralde. Bizim Bir Abi Vardı Köyde,Ahmet Senin Olmasın Bende İstemem Gİbi Meşhur Bir Sloganı Vardı Senınkıde O Hesap
Maşallah Maşallah Emrah Seni Görse,Dizi Fİlm Sektörünü Sana Devredermiş Heralde. Bizim Bir Abi Vardı Köyde,Ahmet Senin Olmasın Bende İstemem Gİbi Meşhur Bir Sloganı Vardı Senınkıde O Hesap