Psshhtt :ehe Evet o krem çok pis kokuyor ama işe yarıyor :D :islik :islik :islik
Mehmet Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Psshhtt Evet o krem çok pis kokuyor ama işe yarıyor Genişletmek için tıkla ...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Psshhtt Evet o krem çok pis kokuyor ama işe yarıyor Genişletmek için tıkla ...
Mehmet Emekli Yönetici Alemcin Can kremin adı nye böyle anldm şmdi --------------- Ekleme --------------- Haklısın Enes konu kirlenmesn bak smyley yapym
Alemcin Can kremin adı nye böyle anldm şmdi --------------- Ekleme --------------- Haklısın Enes konu kirlenmesn bak smyley yapym
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici T9 a kaydet abi daha kolay olur Ben yatıyorum ahali size iyi geceler dilerim sabahtan beri burdayım yahu
T9 a kaydet abi daha kolay olur Ben yatıyorum ahali size iyi geceler dilerim sabahtan beri burdayım yahu
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Iyi geceler Mehmet abi ve Can kardeş hiç de yatmak istemiyorum ama mecburuz
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Görüşmeyeli nasılsın abi Okula gidiyorum ama maşallah bembeyaz olmuş buralar