Bence Maxi - Kartalı olsaydı daha güzel dururdu :)
Mehmet Emekli Yönetici Catty' Alıntı: Yok canlarım , Duygulandım bir an Şimdi be bunu dinliyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Aman tek derdin bu olsun Kardeşim
Catty' Alıntı: Yok canlarım , Duygulandım bir an Şimdi be bunu dinliyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Aman tek derdin bu olsun Kardeşim
Samsunspor Emekli Yönetici mehmetce30' Alıntı: Ben Maxi-Gönüldaşlar diye pm attım Ozana Genişletmek için tıkla ... 10 numara ..
Sehzade Üye nadir3391' Alıntı: hayatta olmaz başka birşey düşünelim lütfen.. Genişletmek için tıkla ... maxi-ustad
nadir3391' Alıntı: hayatta olmaz başka birşey düşünelim lütfen.. Genişletmek için tıkla ... maxi-ustad
Sehzade Üye mehmetce30' Alıntı: Albay olman lazım Faruk Genişletmek için tıkla ... way burdada sınıf ayrımı var xP neyse ilerde
mehmetce30' Alıntı: Albay olman lazım Faruk Genişletmek için tıkla ... way burdada sınıf ayrımı var xP neyse ilerde
Sehzade Üye nadir3391' Alıntı: daha güzel fikri olan.. Genişletmek için tıkla ... maxi ustad yazdır abi tam sana gore
nadir3391' Alıntı: daha güzel fikri olan.. Genişletmek için tıkla ... maxi ustad yazdır abi tam sana gore