Selam abla.Nasılsın görüşemiyoruz hiç?:)
Samsunspor Emekli Yönetici huri$' Alıntı: selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kimler vaar Genişletmek için tıkla ... Hurrrrrrrrrrrrrriiiiiiiişşşşşşşşşş Aleyküm Selam Yeğeennn , dayın burda
huri$' Alıntı: selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kimler vaar Genişletmek için tıkla ... Hurrrrrrrrrrrrrriiiiiiiişşşşşşşşşş Aleyküm Selam Yeğeennn , dayın burda
arslansem Üye Love Prince' Alıntı: ben geldim herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Gel Hüseyin gel.Ben de sizin Bursaspor a küfrediyordum
Love Prince' Alıntı: ben geldim herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... Gel Hüseyin gel.Ben de sizin Bursaspor a küfrediyordum
Samsunspor Emekli Yönetici haltie' Alıntı: herkese iyi geceler güven abim Genişletmek için tıkla ... Halitiimmmm iyi geceler hoş geldin nasılsın
haltie' Alıntı: herkese iyi geceler güven abim Genişletmek için tıkla ... Halitiimmmm iyi geceler hoş geldin nasılsın
haltie Üye arslansem' Alıntı: Haltie ne yahu Genişletmek için tıkla ... arkadaşlarla ona karar verdik --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: Halitiimmmm iyi geceler hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyidir abim sen nasılsın turuncu yakıştı
arslansem' Alıntı: Haltie ne yahu Genişletmek için tıkla ... arkadaşlarla ona karar verdik --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: Halitiimmmm iyi geceler hoş geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyidir abim sen nasılsın turuncu yakıştı
Love Prince Üye arslansem' Alıntı: Gel Hüseyin gel.Ben de sizin Bursaspor a küfrediyordum Genişletmek için tıkla ... bende ediyorum neyse ben kaçar vadi saati geldi...gece 12 civarı gelirim..hadi kalınsağlıcakla
arslansem' Alıntı: Gel Hüseyin gel.Ben de sizin Bursaspor a küfrediyordum Genişletmek için tıkla ... bende ediyorum neyse ben kaçar vadi saati geldi...gece 12 civarı gelirim..hadi kalınsağlıcakla
Samsunspor Emekli Yönetici http://www.maxicep.com/sizlerden-ge...grami-super-calisiyor-305635.html#post2017675
Samsunspor Emekli Yönetici haltie' Alıntı: aynen abi bende onu denedim şuan evdekileri kafalıyoruz Genişletmek için tıkla ... koptum yaaa
haltie' Alıntı: aynen abi bende onu denedim şuan evdekileri kafalıyoruz Genişletmek için tıkla ... koptum yaaa
Samsunspor Emekli Yönetici hem de çatır çatır --------------- Ekleme --------------- neredeseniz Nadir Mehmet Mustafa Ataaaaa
Samsunspor Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: Selamün Aleyküm dostlar.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Nadirim , özledim sizi
Nadir' Alıntı: Selamün Aleyküm dostlar.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Nadirim , özledim sizi