yahu neden kimse yok bugün :hmmm
Godfather Üye Samsunspor' Alıntı: Hasan Abi 1 saatin dolmadı ya İnşallah , yetiştim mi Genişletmek için tıkla ... Yetiştin abi Nasılsın abim Özledim sizi
Samsunspor' Alıntı: Hasan Abi 1 saatin dolmadı ya İnşallah , yetiştim mi Genişletmek için tıkla ... Yetiştin abi Nasılsın abim Özledim sizi
Samsunspor Emekli Yönetici Umut Hasan Berke Semih Mehmet ,Selamlar ... ben çok yorgundum tlf elimde uyuyup kalmışım --------------- Ekleme --------------- Mehmet sen nereye kayboldun Hayırdır ??? Hasan bak üzme canını yavaş yavaş çözümler bulunuyor
Umut Hasan Berke Semih Mehmet ,Selamlar ... ben çok yorgundum tlf elimde uyuyup kalmışım --------------- Ekleme --------------- Mehmet sen nereye kayboldun Hayırdır ??? Hasan bak üzme canını yavaş yavaş çözümler bulunuyor
Samsunspor Emekli Yönetici açılsın okullar da , bu sefer de Nadir i zor buluruz .. hayırlısı olsun bakalım --------------- Ekleme ---------------
açılsın okullar da , bu sefer de Nadir i zor buluruz .. hayırlısı olsun bakalım --------------- Ekleme ---------------
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: Hasanla mesajlaşıyoz biyandan da Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Nadir maç izliyordur şimdi , peki Ata nerelerde
Mehmet' Alıntı: Hasanla mesajlaşıyoz biyandan da Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Nadir maç izliyordur şimdi , peki Ata nerelerde
DiaBLoS Admin Selamünaleyküm ... Maça daldım yahu .. Fenerbahçe ne takım ya kıskananlar çatlasın . Var mı böyle top oynayan 15 -20 dakika sonra çıkacağım . Maçım var , 10-11 .. Hava da buz gibi yaw ..
Selamünaleyküm ... Maça daldım yahu .. Fenerbahçe ne takım ya kıskananlar çatlasın . Var mı böyle top oynayan 15 -20 dakika sonra çıkacağım . Maçım var , 10-11 .. Hava da buz gibi yaw ..
DiaBLoS Admin İki girelim dedik iyi ki yahu.. Arkadaşlar geliyorlarmış , yoldalar .. Ben çıkıyorum . İyi akşamlar herkese .
İki girelim dedik iyi ki yahu.. Arkadaşlar geliyorlarmış , yoldalar .. Ben çıkıyorum . İyi akşamlar herkese .