Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Umut Allah'a şükür iyiym sen nasılsın?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
şenleniyor mekan , ben birazdan geliyorum ..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Emir hoşgeldin.:)
Adaş sana da merhaba(umut)
Tüm gönüldaşlara Merhaba diyorum.

arslansem

arslansem

Üye
Kurtlar Vadisinin bu bölümü güzel değil yahu :hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aman bırak Semih kurtları murtları..
yeni gelenler hoş geldiniz..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Merhaba gönüldaşlar bir yandan eski sayfaları okuyordum bir yandan spor yapıyordum... Yaza hazırlık :naughty: Bu yaz güzel olacak güzel :D

Bu arada katlana katlana çığ gibi büyüyoruz :nazar:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler mekanımıza.
Berke, Emir, Umut...

Semih, kıskanma gülüm kıskanma :D

Güven Abim sabırsızlanmış bakıyorum da :D :op:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
MErhaba gönüldaşlar bir yandan eski sayfaları okuyordum bir yandan spor yapıyordum... Yaza hazırlık :naughty: Bu yaz güzel olacak güzel :D

Merhaba:)
Abi epeyi bi spor yap maşallahın var senin:ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nadir arkadaşım bana bi bakabilecenmi sorunum var özel mesaj atıcaktım ama olmadı :off:

arslansem

arslansem

Üye
Fena bastı evet :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba gönüldaşlar bir yandan eski sayfaları okuyordum bir yandan spor yapıyordum... Yaza hazırlık :naughty: Bu yaz güzel olacak güzel :D

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler mekanımıza.
Berke, Emir, Umut...

Semih, kıskanma gülüm kıskanma :D

Güven Abim sabırsızlanmış bakıyorum da :D :op:
Kıskanma derken :allalla:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kingmortall

Kingmortall

Üye
ne sorunun var canım..hem niye kızardın?
ya arkadaşım symbian destek bölümüne n73 n gage sorunu diye bi konu açtım 20 30 kişi girip bakmış yorum yazmamışlar benim sorunum n73 e n gage programı yükledim oyunlarıda forumda buldum play game dedigim zaman gprs üzerinden internete giriyo köntörlerim gitti sabahtan beri bi moderatörle baglantıya geçemedim 2 tane konu açtım cvp gelmedi çok sinirliyim arkadaşım :off:

Ne gibi maşallah yahu? Çok mu şişko geldim senin gözüne? :gul::islikNadir Hocam görüyorsun ömleri kapatmak bir işe yaramıyor :ehe Artık konu başlığını Gönüldaşlar dan Yardımsever Gönüldaşlara çevirirsin bir zahmet :ehe
arkadaşım benim sorunum başka sabahtan beri bi moderatörle baglantıya geçemedim kontörlerim gitti zaten sinirliyim :off:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Allah Allah..ne yapıyım Ata sen söyle?:d:
kingmor canım orda bakıp durma ne soracaksan sor seni bekliyorum..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:d::d::d:

Aleyküm Selam Ataaa :op: he yaa sabırsızlandım , çok durgunduk da bir ara , özledim herkezi

arslansem

arslansem

Üye
Ne kıskanması yahu söylesene :hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya arkadaşım symbian destek bölümüne n73 n gage sorunu diye bi konu açtım 20 30 kişi girip bakmış yorum yazmamışlar benim sorunum n73 e n gage programı yükledim oyunlarıda forumda buldum play game dedigim zaman gprs üzerinden internete giriyo köntörlerim gitti sabahtan beri bi moderatörle baglantıya geçemedim 2 tane konu açtım cvp gelmedi çok sinirliyim arkadaşım :off:

arkadaşım benim sorunum başka sabahtan beri bi moderatörle baglantıya geçemedim kontörlerim gitti zaten sinirliyim :off:
güzel kardeşim moderatörler mühendis mi? bilen arkadaşlar varsa sana orda yardım ederler..konularını yanlış yere açmışın oraya ben taşıdım.bilsem yardım ederdim güzel kardeşim...ben sana yine bir iyilik yapıyım seni samsunspor arkadaşımıza gönderiyim..kendisi ayın üyesi o bu işi bilir..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya Güven kingmor arkadaşımızın derdiyle bir ilgilenir misin?

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

Üst Alt