Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
Farenin kedi ile oynadığı gibi oynuyorum :d:
fare sadece yemek derdine düşmüş masum bir hayvandır onu avlamaya çalışan kedi ise biyolojik dengeyi sağlar ama unutulmaması gereken birşey varsa fare denen canlının Çok hızlı kaçabilen ve çok hızlı üreyen bir hayvan olup, yeryüzünün bütün karalarına dağılmalarıdır:naughty:

greenmile

greenmile

Üye
selam ben geldim :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
a.s hoşgeldin

greenmile

greenmile

Üye
hoşbulduk :)

--------------- Ekleme ---------------

selam kimse var mı?

aRdiLê

aRdiLê

Üye
fare sadece yemek derdine düşmüş masum bir hayvandır onu avlamaya çalışan kedi ise biyolojik dengeyi sağlar ama unutulmaması gereken birşey varsa fare denen canlının Çok hızlı kaçabilen ve çok hızlı üreyen bir hayvan olup, yeryüzünün bütün karalarına dağılmalarıdır:naughty:

Zaza çok güzeL anLatıyorsunda bak ben Van'dan daha yeni geLdim bizim oraLarda geneLde Köy ve Mezra'Lardaki evLerin önüne zift dökerLerki o hızLı fare zifte Yapışsın diye birteK fare değiL yıLanda yapışıyor yani hızLıLığı bir işe yaramıyor zifti görünce :D

zaza

zaza

Üye
Zaza çok güzeL anLatıyorsunda bak ben Van'dan daha yeni geLdim bizim oraLarda geneLde Köy ve Mezra'Lardaki evLerin önüne zift dökerLerki o hızLı fare zifte Yapışsın diye birteK fare değiL yıLanda yapışıyor yani hızLıLığı bir işe yaramıyor zifti görünce :D
ama aklı olsaydı zift olmayan yerden kesinlikle geçerdi boşuna onlara hayvan demiyoruz:naughty:
bizler düşünebiliyoruz ve birşeye karar vermeden önce bunu beynimizde tasarlayıp gerçekleştiriyoruz siz dua edinde hayvanlar düşünemiyor:d:

aRdiLê

aRdiLê

Üye
YöntemLer tükenmez o zamanda başka birşey yaparLardı (. HaberLerde çıkmıştı birkere kadının kuLağını yemişti fare Kadın diyorki KuLağımı yemiş farkında oLamadım ama biraz daha uyuyakalsaydım burnumuda yiyecekti diyor :kop:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Günaydınlar efenim nasıslınız bu sabah :d:

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Günaydın (. Elhamdûlillah Çok Şükür İyiyiz sen nasıLsın ?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
ALLAH'a şükür bende iyiyim :) Zaza isa abi beni tehdit etmese daha iyi olacamda :d:

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Zaza herkezi tehdit ediyor İnatçı (.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
:d: Herkesi tehdit ettiği için kimse tehdit'ini tınlamıyor artık :d:

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Nerde bu kayboLdu yine yazdıkLarımızı görünce yine tehdit edecek :kop:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
:aha::aha::aha::aha:

Necmati

Necmati

Üye
ZAZA kim buraya üyemiki :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Zaza :D kendine 1 haftalık bann attı gitti :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
:d:

Gittide geleceğini sanmıyorum ben :D

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Şimdi bir hafta yoKmu Zaza ben Zaza'nın memLeketine gidiyorum fazLa konuşmayayım onun hakkında en iyisi :kop:

Üst Alt