Necmati
Üye
Necmati yazanımı![]()

göndermiş.
mangalda patlıcan yap
Ben çok severim patlıcanı
Arada bir mezarıma getirirsin 

necmi sana artık abi demiyecem benim biricik abim zaza var zaten sen git başkasına yapmacık davran seni sevmiyorum artık hain

anladım şunun gibi yaptın bak iyi izle
aaaa aaaa hakan ayıp ayıp![]()

senin adına öyle bir mesaj atarımki kendin olduğuna inanırsın![]()
Yap'da sen çok açık veriyorsun alıntı kodları ile oynarken 
onu şakasına yaptım çok belliydi zaten belli olsun diye öyle yaptımYap'da sen çok açık veriyorsun alıntı kodları ile oynarken
![]()

onu şakasına yaptım çok belliydi zaten belli olsun diye öyle yaptım![]()
ne yaparsan yap onun gerçek olmadığını ıspatlarım 
hiçbişey ıspatlayamazsın ya kendi ağzımdan seninle konuştuğumuz şeyleri dolaylı anlatırsam![]()
ne yaparsan yap benim yazmadığımı her ne halde olursa olsun gerçek olmadıgını ıspatlarım 
belgen yoksa boşuna uğraşmayap abine yaparsan yap benim yazmadığımı her ne halde olursa olsun gerçek olmadıgını ıspatlarım
![]()

belgen yoksa boşuna uğraşma![]()
ben her türlü kanıtlarım 
unuttuğun birşey var ben zaza yım bir kararla o sistemdekileri aleyhine kullanırımNe yapoarsan yap sistemde kayıtlar varben her türlü kanıtlarım
![]()

unuttuğun birşey var ben zaza yım bir kararla o sistemdekileri aleyhine kullanırım![]()
1 hamlede hayalet gibi sistemdeki senin yaptıgın şeyleri silerim 
sen daha yeni öğreniyon bizimkilerde kendini üst seviyeye çıkarmış bazı arkadaşlar var onların işi .....Bende The_Gespenst im1 hamlede hayalet gibi sistemdeki senin yaptıgın şeyleri silerim
![]()

anladın sen siteleri önce gözetliyorlar sakıncalı görüyorlarsa sahibinden başlayıp komple...
sen daha yeni öğreniyon bizimkilerde kendini üst seviyeye çıkarmış bazı arkadaşlar var onların işi .....anladın sen siteleri önce gözetliyorlar sakıncalı görüyorlarsa sahibinden başlayıp komple...
![]()

ben tehdit etmem sadece uyarırım tehditleri ise gerçekleştiririm![]()

ben tehdit etmem sadece uyarırım tehditleri ise gerçekleştiririm![]()