Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
hiçbişey anlamadım:ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Necmati yazanımı :hmmm

Sana aşağıdaki alıntıyı yazdım :D

Alıntı: NECMATİ Necmi Abiye Sesleniş :D göndermiş.
Necmi abi seni seviyorum sen gelme bizimle sen bu dünyada kal :D mangalda patlıcan yap :d: Ben çok severim patlıcanı :D Arada bir mezarıma getirirsin :d:

zaza

zaza

Üye
senin adına öyle bir mesaj atarımki kendin olduğuna inanırsın:ehe

zaza

zaza

Üye
hiçbişey ıspatlayamazsın ya kendi ağzımdan seninle konuştuğumuz şeyleri dolaylı anlatırsam:ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
hiçbişey ıspatlayamazsın ya kendi ağzımdan seninle konuştuğumuz şeyleri dolaylı anlatırsam:ehe

yap abi :D ne yaparsan yap benim yazmadığımı her ne halde olursa olsun gerçek olmadıgını ıspatlarım :d:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
unuttuğun birşey var ben zaza yım bir kararla o sistemdekileri aleyhine kullanırım:naughty:

Bende The_Gespenst im :D 1 hamlede hayalet gibi sistemdeki senin yaptıgın şeyleri silerim :D

zaza

zaza

Üye
Bende The_Gespenst im :D 1 hamlede hayalet gibi sistemdeki senin yaptıgın şeyleri silerim :D
sen daha yeni öğreniyon bizimkilerde kendini üst seviyeye çıkarmış bazı arkadaşlar var onların işi .....:naughty::naughty:anladın sen siteleri önce gözetliyorlar sakıncalı görüyorlarsa sahibinden başlayıp komple...:islik

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
sen daha yeni öğreniyon bizimkilerde kendini üst seviyeye çıkarmış bazı arkadaşlar var onların işi .....:naughty::naughty:anladın sen siteleri önce gözetliyorlar sakıncalı görüyorlarsa sahibinden başlayıp komple...:islik

Elim armut toplamıyorya benimde dayı :d:

İşin gücün beni tehdit etmek değil mi :d:

zaza

zaza

Üye
ben tehdit etmem sadece uyarırım tehditleri ise gerçekleştiririm;)

Üst Alt