vaayy öyle olsun:ehe hoşgeldin arkadaşım bu arada
minoo Üye greenmile' Alıntı: vaayy öyle olsun hoşgeldin arkadaşım bu arada Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum ARKADAŞIM
greenmile' Alıntı: vaayy öyle olsun hoşgeldin arkadaşım bu arada Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum ARKADAŞIM
minoo Üye greenmile' Alıntı: arkadaşımı caps lock açık mı yazdın Genişletmek için tıkla ... evet,bilerek yazdım.
greenmile' Alıntı: arkadaşımı caps lock açık mı yazdın Genişletmek için tıkla ... evet,bilerek yazdım.
greenmile Üye HeiLmasTer®' Alıntı: "Muratım" naber Genişletmek için tıkla ... geçti abisi bu işler zorla olmaz minoo' Alıntı: evet,bilerek yazdım. Genişletmek için tıkla ... neden ki
HeiLmasTer®' Alıntı: "Muratım" naber Genişletmek için tıkla ... geçti abisi bu işler zorla olmaz minoo' Alıntı: evet,bilerek yazdım. Genişletmek için tıkla ... neden ki
greenmile Üye büyümüşsün sen --------------- Ekleme --------------- valla pınar diye yazacaktım ilk başta ama sen hep arkadaşım şeklinde yazıyorsun o yüzden seviyeli yazayım dediydim --------------- Ekleme --------------- herkese iyi geceler yorgunum yatacağım
büyümüşsün sen --------------- Ekleme --------------- valla pınar diye yazacaktım ilk başta ama sen hep arkadaşım şeklinde yazıyorsun o yüzden seviyeli yazayım dediydim --------------- Ekleme --------------- herkese iyi geceler yorgunum yatacağım