buketcik
Üye
Gitsinler kendilerine başka oyuncak bulsunlar
videodakinin teki çarpılmış zaten ama akıllanmamış
![]()
yorumsuzGitsinler kendilerine başka oyuncak bulsunlar
videodakinin teki çarpılmış zaten ama akıllanmamış
![]()
yorumsuzhaklısın gerçekten.ne çarpılması ilahiler müzikle yapılmıyomu gençlerde genel olarak dinlemiyor ama rock oldumu kendinden geçiyor bunu bilen bazı sanatçılar bu yola baş vuruyor
ne çarpılması ilahiler müzikle yapılmıyomu gençlerde genel olarak dinlemiyor ama rock oldumu kendinden geçiyor bunu bilen bazı sanatçılar bu yola baş vuruyor
Tartışmayı tadında bırakırız 
yani merak etmeyin ben sinirlenirsem size hissettirmeden giderim bağazına sarılırım sorun yok yaniRock'cılar ilahi ile oynayacağına gitsinler başka oyuncak bulsunlar![]()
Yöneticilere NOT: Biz gergin değiliz güzel güzel isa abi ile tartışıyoruz , bizde gerginlik küslük kırılma olmazTartışmayı tadında bırakırız
![]()

yani merak etmeyin ben sinirlenirsem size hissettirmeden giderim bağazına sarılırım sorun yok yani![]()

merak etme öldürecek kadar sıkıp sonra bırakıcamFazla sıkma boğazımı abi ölürüm![]()
![]()

merak etme öldürecek kadar sıkıp sonra bırakıcam![]()

sen sağol yiğenim öldürdükten sonra parçalayanlarda varAllah razı olsun abi sen öldürdükten sonra yine bırakacakmışsın![]()
Öldürdükten sonra bırakmayanlarda var![]()

sen sağol yiğenim öldürdükten sonra parçalayanlarda var![]()

O yüzden organ bağışıda yapmıyorum
Eğer parçalayacaksan organlarımı maxicep e gönder lütfen

öbür tarafta ruhun şuanki halinin bir arı boyutu kadardır
Abi diğer tarafa tek parça halinde gitmek istiyorumO yüzden organ bağışıda yapmıyorum
Eğer parçalayacaksan organlarımı maxicep e gönder lütfen
![]()
Artık reklamlarda yazıyormuş 2. el rahmetliden temiz organ bulunur diye![]()

Dikkat çekmekmi istiyosun
Hosgeldin

öbür tarafta ruhun şuanki halinin bir arı boyutu kadardır![]()
yani o organlar boşuna gideceğine yararı olsun dimi![]()

NECMATİ Necmi Abiye Sesleniş :D' Alıntı:Necmi abi seni seviyorum sen gelme bizimle sen bu dünyada kalmangalda patlıcan yap
Ben çok severim patlıcanı
Arada bir mezarıma getirirsin
![]()
![]()
Aaaa senide götürecem seni almadan şurdan şuraya gitmem valla