Go native- fast task switcher

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
Go native- fast task switcher
selam arkadaşlar sizlere go native adlı aracı tanıtmak istiyorum. kendisi bir tweaktır yani yardımcı programdır. Peki ne işe yarar açıklayalım.

Bildiğiniz üzere iphone da radyo yada baska bir uygulama kullanırken home tusuna bastıgınızda multitask'a atar ve programın datasını kapatır tekrar actıgınızda mesela radyo icin konusalım tekrardan wifi-yada edge baglantısı kurmayı beklersiniz lakin go native uygulamasını yuklediginizde boyle bir durum ortadan kalkıyor radyo dinlerken home tusuna basarak multitaska attıgınız uygulamayı tekrar actıgınızda mesela radyo hala aynı kanalda calmaya devam ederek başlıyacaktır. peki yuklemek icin ne gerekli sadece jailbreakli bir iphone cihazınızın olması yeterli

Program suan icin cydia 'da ücretsiz olarak sunulmaktadır. Cydia'dan dilediğniz gibi edinebilirsiniz! kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: cixim_1905

cixim_1905

cixim_1905

Üye
arkadaşım sana bişey soracam ya bende 4 versiyonu filan varken cydia dan video çekmek için kullandıgım cycorder vardı şimdi versiyonun 4.2.1 yüklüyorum ama açıyorum kendiliginden ana menuye geri geliyor neden acaba telefonum 3g 8gb türkiye faturalı bide onerebilecegin başka video çekme programı varmı bana onu kullanayım

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
konuyla alakalı olmasa da cevaplayım; ana menuye geri atıyorsa muhtemelen kullandıgın program suan icin 4.2 desteklemiyordur. baska nedeni yok displayrecorder var o daha iyi ama ucretli bildigim kadaryla.. 4.1 de kullandgınız cogu program daha 4.2 ye entegre edilmemiştir test amasasındadır. sbsettings gibi mesela.

cixim_1905

cixim_1905

Üye
sb setting oldu yeni versiyonunu yukledm cydia dan gönümü yeni ve cok da iyi çaluşıyor yardımın için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt