görüyorum ki söylediklerim yanlış anlaşılmış.. bi kaç sayfa öncesini incelerseniz ben teşekkürümü edip paet boyutuyla ilgili önerimi sunmuştum..emeğe her zaman saygı duydum yıllarca bi çok forumda uzun soluklu konular paylaşımlar yaptım yaşadıklarını tahmin edebiliyorum..
1. öneri - mesela bu ne idüğü belirsiz(!) dosya paylaşım siteleri yerine mediafire kullanıbilir. en azından hız bu sitelere göre daha yüksek oluyo. tabi eğer download karşılığı bi gelirin varsa bu söylediğimi görmezden gelebilirsin =)
2. öneri - her güncellemeyi ayrı paketler halinde paylaşsan hem senin upload etmen daha kolay hem indirecek insan daha kolay indirir hem de paketi daha önce indirmiş olan insanlar, daha önce indirdikleri dosyaları tekrar indirmemiş olurlar..
KayraBey için ayrıca bi parantez açmak istiyorum.
kendisinin açtığı konuları zaten sürekli takip eden bi kullanıcıyım. çokta takdir ediyorum kendisini. emeğe saygı duymayan insanlarla aynı kefeye koyulmayı asla kabul edemem. yıllarca resimli photoshop dersleri hazırlayıp piyasaya sundum. hani sizden biri olduğumu anlayın diye söylüyorum =)
benimki sadece öneri. kullandığım tabir biraz ağır olmuş şimdi okuyunca anladım. onun için de kusura bakmayın artık =)
Geçmiş mesajları inceledim ve mesajınızı şimdi hatırladım. Esasında o zaman konuştuğumuz gibi ek paket yapmayı düşündüm alkin bu kadar büyük bir güncellemeyi ek paket olarak sunmak istemedim. Ayrıca 2.87'den 3.00'a atlandığı için isimlendirme sıkıntısı olabilir diye 3.00 sonrasına bıraktım ek paket işini.
Öte yandan şöyle bir durum var: Ben bu paketi yabancı ülkelerdekilerle de paylaşıyorum ve istatistikleri incelediğimde aynı paketin yeni versiyonlarını indirenlerin sayısı paketle ilk defa tanışanların sayısından çok çok az. Durumun böyle olması da ek paket fikri üzerinde düşündürüyor beni açıkçası.
Paylaştığım sitelere geçersek yine yabancı ülkeler için paylaşmam ve indirme başına küçük de olsa bir kazanç elde ediyor olmam sebebiyle bu tip sitelere yüklüyorum. Ben bu paketi hazırlamaya başladığım zamanlarda çok iyi hızlar sunan siteler vardı, hepsi bir bir kapandı ve bunlara kaldık ne yazık ki

Bu kadarını da indirenler mazur görsün lütfen.
@KayraBey
Valla telefonumda 512 mb ram var ama bazen beni çileden çıkartıyor sırf bu yüzden. Sizin durumunuz daha da kötüymüş, Allah sabır versin. Normalde boşta 120-150 arası ramim var, bir yandex shell veya TSF yüklediğimde en az 70-80 mb kullanıyorlar ve ana ekrana döndüğümde zırt pırt baştan yüklenmeleri de sinir ediyor beni
Bu arada yorumlarını paylaşan herkese teker teker teşekkürler