GO Launcher EX / HD - Hepsi Bir Arada Paket v3.31 (300+ Tema-Locker-Widget-Sense Mod)*Mart 2013*

Sponsorlu Bağlantılar

sdtakt

Üye
Süper paylaşım, verdiğin emek için teşekkürler...

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
indirmek istiyorum ama 600 küsür mb olduğu için indirmiyorum.. paylaşım çok güzel ama bencilce.. kotalı interneti olan yada paylaştığın sitelerde premium hesabı olmayan (ki bu sitelerde çok fazla kişinin premium hesabı olduğunu sanmıyorum) kişiler için bunu indirmek zulümdür.!

NS_85

NS_85

Üye
    Konu Sahibi
indirmek istiyorum ama 600 küsür mb olduğu için indirmiyorum.. paylaşım çok güzel ama bencilce.. kotalı interneti olan yada paylaştığın sitelerde premium hesabı olmayan (ki bu sitelerde çok fazla kişinin premium hesabı olduğunu sanmıyorum) kişiler için bunu indirmek zulümdür.!

Bence bencilce yaklaşan sizsiniz, sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz. Ben sadece son güncelleme için tam 1 gün uğraştım, yükleme işi ise daha beter. Siz indirmede zulüm yaşanıyor diyorsunuz ama yükleme hızları indirme hızından daha düşük oluyor hiç bunu göz önünde bulundurmuyorsunuz. Hele de arada kopmalar olduğunda, başla sil baştan. İnanın asıl zulüm bu...

Ayrıca paketin içerisindeki GO Launcher temaları toplamda 570 mb tutuyor. 170 temayı teker teker indirmeye kalksanız, arayıp bulmanızı hesaba katmıyorum, sadece indirebilmek için iki dosya arası en az 15 dakika beklemeniz gerekecek.

Ben bu paketi bir yerlerden kopyalayıp yapıştırsam haklısınız, ama ben buna emek ve zaman harcıyorum ama nedense bir türlü yaranılmıyor bizim insanımıza. Halbuki geriye kalan sadece indirme süresince beklemek ama nedense ona bile tahammülleri yok.

Bu arada yazdıklarınızın kotalı internetle ilgili kısmı için teşekkür ederim, kotalı internet meselesi hiç aklıma gelmemişti doğrusu. Bunun için ne yapabilirim fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Sertug1991
KayraBey

KayraBey

Üye
Bence bencilce yaklaşan sizsiniz, sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz. Ben sadece son güncelleme için tam 1 gün uğraştım, yükleme işi ise daha beter. Siz indirmede zulüm yaşanıyor diyorsunuz ama yükleme hızları indirme hızından daha düşük oluyor hiç bunu göz önünde bulundurmuyorsunuz. Hele de arada kopmalar olduğunda, başla sil baştan. İnanın asıl zulüm bu...

Ayrıca paketin içerisindeki GO Launcher temaları toplamda 570 mb tutuyor. 170 temayı teker teker indirmeye kalksanız, arayıp bulmanızı hesaba katmıyorum, sadece indirebilmek için iki dosya arası en az 15 dakika beklemeniz gerekecek.

Ben bu paketi bir yerlerden kopyalayıp yapıştırsam haklısınız, ama ben buna emek ve zaman harcıyorum ama nedense bir türlü yaranılmıyor bizim insanımıza. Halbuki geriye kalan sadece indirme süresince beklemek ama nedense ona bile tahammülleri yok.

Bu arada yazdıklarınızın kotalı internetle ilgili kısmı için teşekkür ederim, kotalı internet meselesi hiç aklıma gelmemişti doğrusu. Bunun için ne yapabilirim fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...

Yaranamazsın arkadaşım.Bende bakıyorumda toplamda 1.1GB upload yapmışım.Tabi bunların hepsini tek tek indirmek için kaç haftam gitti onu hiç bilmiyorum.Maksat kolayca ulaşılsın diye burda konu açıp güzel bir link vermek.Uğraştırmadan beklemeden... Oysa ben her biri için seninde dediğin gibi 15 dakika bekledim.Direk indirme linki verdim.Ama yinede onuda beğenmiyorlar siteye ekle diyorlar.Açılmıyor indiremiyorum diyorlar.Bunlar çok doğal şeyler.. Bak sana bir fıkra yazayım da bizim insanımızın genelde nekadar uyuşuk olduğunu gör...

Zamanında ülkede genel grev çıkmış.Hiçkimse işe gitmemiş.Sendikalar toplanmış.Hükümetle pazarlığı başlamış.Uzuuuuuuun süren pazarlıklar sonunda anlaşmaya varılmış.Bizim greve giden işleri yapılan anlaşmayı duyurmak için şehrin en büyük meydanında toplamışlar.Mahşer yeri gibi... Çıkmış sendika başkanı kürsüye başlamış konuşmaya...

-Arkadaşlarım... Emekçiler... Artık asgari ücrete istediğimiz zammı aldık.Bugünden sonra asgari ücrete %300 zam verilecek.!!!
Kızılca kıyamet kopar... Öyle bir sevinç bağırması olurki yer yerinden oynar...

- Ey memleketim insanı artık vergi ödemek yok.Herşey bedava.!!!
Bir kıyamet daha...

- Kardeşlerim... Bundan sonra artık sadece Çarşamba günleri çalışacağız.6 gün resmi tatil oldu.!!!
Hurraaaa... Sevinç nidaları kulakları sağır edecek cinsten...

Sonra o kalabalıktan birisi olabildiğince bağırır... HER ÇARŞAMBA MI???

Ne demek istediği mi anlatabilmişimdir umarım :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991, NS_85 ve klongs
NS_85

NS_85

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu paketi yapmaya başlayalı 1-1,5 yıl oluyor. En başından beri yabancılarla da paylaşıyorum, yabancı ülkelerden daha fazla indiriliyor hatta. Şu ana 1 kişi bile şuraya yükle demedi. Ama memleketimde durum paylaştığınız fıkradaki gibi ne yazık ki :(

Bu arada sizin paylaşımlarınız da harikaymış, yeni keşfettim :) Gerçi sadece bakmakla yetiniyorum, telefonumdaki ram o güzellikleri taşıyamıyor ne yazık ki :vur

KayraBey

KayraBey

Üye
Nasıl yani? Senin telefonda Arc S yazıyor.Sende ram yoksa ben bu galaxy ace ile hemen köprüden atlamam gerek :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
görüyorum ki söylediklerim yanlış anlaşılmış.. bi kaç sayfa öncesini incelerseniz ben teşekkürümü edip paet boyutuyla ilgili önerimi sunmuştum..emeğe her zaman saygı duydum yıllarca bi çok forumda uzun soluklu konular paylaşımlar yaptım yaşadıklarını tahmin edebiliyorum..

1. öneri - mesela bu ne idüğü belirsiz(!) dosya paylaşım siteleri yerine mediafire kullanıbilir. en azından hız bu sitelere göre daha yüksek oluyo. tabi eğer download karşılığı bi gelirin varsa bu söylediğimi görmezden gelebilirsin =)

2. öneri - her güncellemeyi ayrı paketler halinde paylaşsan hem senin upload etmen daha kolay hem indirecek insan daha kolay indirir hem de paketi daha önce indirmiş olan insanlar, daha önce indirdikleri dosyaları tekrar indirmemiş olurlar..

KayraBey için ayrıca bi parantez açmak istiyorum.
kendisinin açtığı konuları zaten sürekli takip eden bi kullanıcıyım. çokta takdir ediyorum kendisini. emeğe saygı duymayan insanlarla aynı kefeye koyulmayı asla kabul edemem. yıllarca resimli photoshop dersleri hazırlayıp piyasaya sundum. hani sizden biri olduğumu anlayın diye söylüyorum =)

benimki sadece öneri. kullandığım tabir biraz ağır olmuş şimdi okuyunca anladım. onun için de kusura bakmayın artık =)

bilalusta1625

Üye
kardeşim eline saglık indiriyom güzel çalışmaya benziyor

NS_85

NS_85

Üye
    Konu Sahibi
görüyorum ki söylediklerim yanlış anlaşılmış.. bi kaç sayfa öncesini incelerseniz ben teşekkürümü edip paet boyutuyla ilgili önerimi sunmuştum..emeğe her zaman saygı duydum yıllarca bi çok forumda uzun soluklu konular paylaşımlar yaptım yaşadıklarını tahmin edebiliyorum..

1. öneri - mesela bu ne idüğü belirsiz(!) dosya paylaşım siteleri yerine mediafire kullanıbilir. en azından hız bu sitelere göre daha yüksek oluyo. tabi eğer download karşılığı bi gelirin varsa bu söylediğimi görmezden gelebilirsin =)

2. öneri - her güncellemeyi ayrı paketler halinde paylaşsan hem senin upload etmen daha kolay hem indirecek insan daha kolay indirir hem de paketi daha önce indirmiş olan insanlar, daha önce indirdikleri dosyaları tekrar indirmemiş olurlar..

KayraBey için ayrıca bi parantez açmak istiyorum.
kendisinin açtığı konuları zaten sürekli takip eden bi kullanıcıyım. çokta takdir ediyorum kendisini. emeğe saygı duymayan insanlarla aynı kefeye koyulmayı asla kabul edemem. yıllarca resimli photoshop dersleri hazırlayıp piyasaya sundum. hani sizden biri olduğumu anlayın diye söylüyorum =)

benimki sadece öneri. kullandığım tabir biraz ağır olmuş şimdi okuyunca anladım. onun için de kusura bakmayın artık =)

Geçmiş mesajları inceledim ve mesajınızı şimdi hatırladım. Esasında o zaman konuştuğumuz gibi ek paket yapmayı düşündüm alkin bu kadar büyük bir güncellemeyi ek paket olarak sunmak istemedim. Ayrıca 2.87'den 3.00'a atlandığı için isimlendirme sıkıntısı olabilir diye 3.00 sonrasına bıraktım ek paket işini.

Öte yandan şöyle bir durum var: Ben bu paketi yabancı ülkelerdekilerle de paylaşıyorum ve istatistikleri incelediğimde aynı paketin yeni versiyonlarını indirenlerin sayısı paketle ilk defa tanışanların sayısından çok çok az. Durumun böyle olması da ek paket fikri üzerinde düşündürüyor beni açıkçası.

Paylaştığım sitelere geçersek yine yabancı ülkeler için paylaşmam ve indirme başına küçük de olsa bir kazanç elde ediyor olmam sebebiyle bu tip sitelere yüklüyorum. Ben bu paketi hazırlamaya başladığım zamanlarda çok iyi hızlar sunan siteler vardı, hepsi bir bir kapandı ve bunlara kaldık ne yazık ki :( Bu kadarını da indirenler mazur görsün lütfen.

@KayraBey

Valla telefonumda 512 mb ram var ama bazen beni çileden çıkartıyor sırf bu yüzden. Sizin durumunuz daha da kötüymüş, Allah sabır versin. Normalde boşta 120-150 arası ramim var, bir yandex shell veya TSF yüklediğimde en az 70-80 mb kullanıyorlar ve ana ekrana döndüğümde zırt pırt baştan yüklenmeleri de sinir ediyor beni :vur

Bu arada yorumlarını paylaşan herkese teker teker teşekkürler ;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:tşk:

reyunder12

Üye
saniyede 30 bin kilobayt saniyeyle 600 mb lık şey 2 günde anca iner

reyunder12

Üye
denedim onlar daha beter

Emma-Watson

Emma-Watson