NS_85
Üye
sense için link calısmıyor bilgine emegin için tesekkurler
Linkte problem yok, hem indirmeyi denedim, hem de siteden baktım, aktif durumda. Geçici bir problem olsa gerek.
sense için link calısmıyor bilgine emegin için tesekkurler
Aslında olabilir ama bir yandan da şöyle bir durum var: Bu paketi şu ana kadar 10 kereden fazla güncelledim. Güncellemeleri ayrı ayrı sunduğumu düşünsek 10'dan fazla ek paket şu anki durumdan çok daha karmaşık ve zor olmaz mı ki?
senin yaptıgın gibi eskiler yenilere karışıyor denediklerimiz oluyor yukleyince aa ben bunu denemiştim boşuna yukledim sil yukle sil yukle bisürü iş ama .../..../2012 tarihli guncelleme ektedir... diye bi link koyacaksın hepsi o alta alta bu şekilde sırala gitsin daha iyi olur konuyu takipteyim

aslında linkleri ayrı ayrı vermek paketin kullanımı ve takibi açısından da daha iyi olur diye düşünüyorum.. çünkü her güncelleme de bu 320 mblık dosyanın tamamını indirmek çok sıkıntı oluyo.. ama paket müthiş =) teşekkürler..eline emeğine yüreğine sağlık..

paketi indirdim.. ama crc hatası verdi 4 dosyayı çıkartamadım.. antivirüsümü kapatıp tekrar indiriyorum..eğer yine sıkıntı olursa yazarım =)
Arkadaşlar pakete büyük bir güncelleme yaptım. Yeni pakette yapılan değişikliklerin ayrıntılarını görmek ve paketi indirmek için ilk mesajı inceleyiniz.
YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER (v3.0):
- GO Launcher EX sürümü güncellendi
- GO Launcher HD (tabletler için) sürümü güncellendi.
- 59 adet yeni GO Launcher teması eklendi.
- 2 adet tema güncellendi.
- GO Weather sürümü güncellendi
- GO Locker sürümü güncellendi, 40 adet yeni ekran kilidi teması eklendi ve 1 tema güncellendi.
- GO Power Master Uygulamasının sürümü güncellendi.
- GO Backup Uygulaması güncellendi
- GO Launcher Alt Panel Seti uygulaması eklendi