GO Launcher EX / HD - Hepsi Bir Arada Paket v3.31 (300+ Tema-Locker-Widget-Sense Mod)*Mart 2013*

Sponsorlu Bağlantılar

NS_85

NS_85

Üye
    Konu Sahibi
sense için link calısmıyor bilgine emegin için tesekkurler

Linkte problem yok, hem indirmeyi denedim, hem de siteden baktım, aktif durumda. Geçici bir problem olsa gerek.

arda46

arda46

Üye
Aslında olabilir ama bir yandan da şöyle bir durum var: Bu paketi şu ana kadar 10 kereden fazla güncelledim. Güncellemeleri ayrı ayrı sunduğumu düşünsek 10'dan fazla ek paket şu anki durumdan çok daha karmaşık ve zor olmaz mı ki?

senin yaptıgın gibi eskiler yenilere karışıyor denediklerimiz oluyor yukleyince aa ben bunu denemiştim boşuna yukledim sil yukle sil yukle bisürü iş ama .../..../2012 tarihli guncelleme ektedir... diye bi link koyacaksın hepsi o alta alta bu şekilde sırala gitsin daha iyi olur konuyu takipteyim

NS_85

NS_85

Üye
    Konu Sahibi
senin yaptıgın gibi eskiler yenilere karışıyor denediklerimiz oluyor yukleyince aa ben bunu denemiştim boşuna yukledim sil yukle sil yukle bisürü iş ama .../..../2012 tarihli guncelleme ektedir... diye bi link koyacaksın hepsi o alta alta bu şekilde sırala gitsin daha iyi olur konuyu takipteyim

İlk mesajda yer alan PAKETİ BURADAN DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ bağlantısına girdiniz mi hiç? Orada temaların ve içeriğin tüm listesi var ve her yeni pakette eklemeler ve güncellemeler o liste üzerinde özellikle gösteriliyor. Ben burada listeyi kısa tutmak amacıyla öyle bir sistem yapmadım, önceden yüklenenlerin tekrar yüklenebileceği ihtimali aklıma gelmemişti. Bir dahaki güncellemede o şekilde yapacağım ve duruma göre ek paketle güncelleme yoluna gideceğim. Bir sonraki pakete yeni uygulamalar da ekleyeceğimden doğrudan paketin içine koymak istiyorum, o yüzden ek paket denemesini daha sonra yapacağım.

Bu arada sizden gelen geribildirimler çok faydalı oldu benim için, ayrıca teşekkür ediyorum değerli görüşleriniz için :oke:

NS_85

NS_85

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar paketi ve ilk mesajı güncelledim. Yeni paketi indirmek, değişiklikleri ayrıntılı görmek için ilk mesajı kontrol ediniz ;)

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
aslında linkleri ayrı ayrı vermek paketin kullanımı ve takibi açısından da daha iyi olur diye düşünüyorum.. çünkü her güncelleme de bu 320 mblık dosyanın tamamını indirmek çok sıkıntı oluyo.. ama paket müthiş =) teşekkürler..eline emeğine yüreğine sağlık..

NS_85

NS_85

Üye
    Konu Sahibi
aslında linkleri ayrı ayrı vermek paketin kullanımı ve takibi açısından da daha iyi olur diye düşünüyorum.. çünkü her güncelleme de bu 320 mblık dosyanın tamamını indirmek çok sıkıntı oluyo.. ama paket müthiş =) teşekkürler..eline emeğine yüreğine sağlık..

Öncelikle hoş sözleriniz için ve fikrinizi paylaştığınız için teşekkürler. Evet sıkıntının farkındayım, yukarıda da dediğim gibi bu yeni uygulamaların eklendiği büyük bir paket olduğu için bunu da ana paket olarak hazırladım, bundan sonraki güncellemeleri ek paket olarak eklemeyi düşünüyorum :oke:

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
paketi indirdim.. ama crc hatası verdi 4 dosyayı çıkartamadım.. antivirüsümü kapatıp tekrar indiriyorum..eğer yine sıkıntı olursa yazarım =)

NS_85

NS_85

Üye
    Konu Sahibi
paketi indirdim.. ama crc hatası verdi 4 dosyayı çıkartamadım.. antivirüsümü kapatıp tekrar indiriyorum..eğer yine sıkıntı olursa yazarım =)

Hangi siteden indirdiniz, alternatif linkteki siteden mi?

Ekleme: Şimdi fark ettim, alternatif linkteki sitedeki dosya boyutu küçük görünüyor, tam yüklenmemiş sanırım. Gecenin bir vakti ancak bu kadar olur kusura bakmayın. Şimdi tekrar yüklüyorum.

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
evet alternatiften indirmiştim..letitbit yavaş oluyo diye.. neyse yarın tekrar indiririz çok önemli değil =)

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler

NS_85

NS_85

Üye
    Konu Sahibi
Ana paket için alternatif link tekrar yüklendi:oke:

erkanaymak

erkanaymak

Üye
eline sağlık :oke:

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
ellerin dert görmesin

NS_85

NS_85

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarını paylaşan herkese teşekkürler. 1-2 hafta içinde GO Launcher 3.0 sürümü çıkacak, esaslı bir güncelleme yapacağım inşallah.

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
eline salik :oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
30 güncellemesi geldi bu arada...

crom666

crom666

Üye
emeğinize sağlık....
:alkis

NS_85

NS_85

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar pakete büyük bir güncelleme yaptım. Yeni pakette yapılan değişikliklerin ayrıntılarını görmek ve paketi indirmek için ilk mesajı inceleyiniz.

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER (v3.0):
- GO Launcher EX sürümü güncellendi
- GO Launcher HD (tabletler için) sürümü güncellendi.
- 59 adet yeni GO Launcher teması eklendi.
- 2 adet tema güncellendi.
- GO Weather sürümü güncellendi
- GO Locker sürümü güncellendi, 40 adet yeni ekran kilidi teması eklendi ve 1 tema güncellendi.
- GO Power Master Uygulamasının sürümü güncellendi.
- GO Backup Uygulaması güncellendi
- GO Launcher Alt Panel Seti uygulaması eklendi

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar pakete büyük bir güncelleme yaptım. Yeni pakette yapılan değişikliklerin ayrıntılarını görmek ve paketi indirmek için ilk mesajı inceleyiniz.

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER (v3.0):
- GO Launcher EX sürümü güncellendi
- GO Launcher HD (tabletler için) sürümü güncellendi.
- 59 adet yeni GO Launcher teması eklendi.
- 2 adet tema güncellendi.
- GO Weather sürümü güncellendi
- GO Locker sürümü güncellendi, 40 adet yeni ekran kilidi teması eklendi ve 1 tema güncellendi.
- GO Power Master Uygulamasının sürümü güncellendi.
- GO Backup Uygulaması güncellendi
- GO Launcher Alt Panel Seti uygulaması eklendi

Tek kelime ile harikasın.Eline sağlık.

legolas29

legolas29

Üye
Saolasiniz denicem hemen...